Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Tijdelijk huren in

Opslagruimte Oosterhout

Locatie

Beneluxweg 51
4904 SJ Oosterhout (NB)
Tel.: +31 (0)78 6 120 110

Openingstijden receptie:

Wij werken op afspraak

Toegangstijden opslag:

7 dagen per week:
06.00 – 23.00 uur

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in

Veilige
opslag

Flexibele
Huurtermijn

7 dagen per week toegang

vrijblijvende rondleiding

Een opslagruimte huren in Oosterhout

bij Easybox

Heeft u een tekort aan ruimte op de zaak of in uw woning in de omgeving van Oosterhout? Om dit probleem te verhelpen kunt u gemakkelijk en snel een opslagruimte in Oosterhout huren of een tijdelijke opslagruimte huren bij Easybox. Hier bieden wij u de mogelijkheid uit verschillende types opslagruimte. U kunt een opslagruimte XXS, XS, S, M, L, XL of XXL bij ons huren. Dit schets bij u wellicht meer verwarring dan dat het duidelijkheid creëert, dat begrijpen wij. Om een indicatie van de mogelijkheden te geven kunt u bij de XXS variant om en nabij 10 verhuisdozen kwijt. Bij de XXL opslagruimte kunt u er maar liefst 475 kwijt! Een enorm verschil. Wilt u een ruimte huren in Oosterhout, maar ziet u dit het liefst van te voren met uw eigen ogen. Dan kunt u bij ons een vrijblijvend bezoek inplannen om het pand en de ruimte te inspecteren. Ook tijdelijke opslag in Oosterhout is mogelijk.

Een opslagruimte huren voor mijn bedrijf

Een opslagruimte huren in Oosterhout kan ook een uitkomst bieden voor diverse soorten bedrijven. Het kan zijn dat u een overschot aan inventaris heeft, u kampt met een ruimte tekort door bijvoorbeeld seizoensgebonden producten in uw winkel of u wilt tijdelijk uw inboedel opslaan tijdens een verhuizing. Allemaal mogelijkheden waarbij een opslagruimte huren Oosterhout een uitkomst in kan bieden. Ook voor dit soort situaties is een opslagruimte te huur oosterhout voor een korte of langere periode. Om een bedrijfsopslag ruimte te huren kunt u het onderstaande formulier invullen. Voor uw inboedel opslag in Oosterhout kunt u ook vrijblijvend de ruimte inspecteren, om er een beter beeld bij te krijgen.

Een mini opslag huren bij Easybox Oosterhout

Een kleine opslagruimte in Oosterhout begint bij 1 tot 4 m2 of beter gezegd: 10 tot 115 verhuisdozen. Dit kan een fijne oplossing bieden wanneer u uw wintersport spullen wilt opslaan. Wanneer u het oude speelgoed van uw kind niet wilt weggooien en er eigenlijk ook geen ruimte voor heeft. Of voor het opslaan van bedrijfsarchieven of familie foto’s.

Uw inboedel opslaan bij Easybox

Heeft u een inboedel en wilt u die ergens opslaan? Dan bent u bij inboedel opslag Oosterhout aan het juiste adres. Kies de juiste grootte opslag voor uw inboedel en geniet van de voordelen die Easybox u te bieden heeft. Ook voor enkel meubelopslag huren in Gorinchem bent u bij ons aan het juiste adres.

Een grote opslagruimte huren in Oosterhout bij Easybox

Een grote opslagruimte huren in Oosterhout begint bij een afmeting van 7m2. We kunnen echter nog meer ruimte bieden, mocht dit wenselijk zijn. Onze grootste ruimte gaat namelijk tot 18m2, oftewel 475 verhuisdozen! Heeft u in uw eigen winkel geen ruimte meer voor de voorraad, bent u de eigenaar van een webwinkel zonder pand of wenst u een meubelopslag te huren. Dan is dit de perfecte uitkomst! Vraag ons naar de mogelijkheden, ook voor een korte of lange duur staan wij voor u klaar.

Hoe kan ik een opslagruimte in Oosterhout huren?

Een opbergbox huren kan vrij simpel! Vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte op. Wij vragen u hier wel alvast uw wensen op te geven voordat u een opbergbox gaat huren, zodat wij een zo specifiek mogelijke offerte voor u kunnen opstellen. Wanneer u dit heeft gedaan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en kunnen wij u de opslagruimte huren prijzen aan u doorgeven. Let wel; een opslagruimte in Oosterhout is goedkoper wanneer u voor een lange duur bij ons klant bent.

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in