Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een kleine opslag ruimte huren in Oosterhout

bij Easybox

U heeft thuis of op werk wellicht een aantal dozen staan, die net te veel ruimte in nemen en waar u over een langere periode toch niet naar om kijkt. Zonde als dat ruimte inneemt dat prima voor een ander doeleinde ingezet kan worden. Ook voor een kleinere opslagruimte kunt u ook bij Easybox terecht. Onze mini opslag in Oosterhout begint bij 1m2 en loopt op tot 4m2. Dit biedt genoeg ruimte tussen de 10 en de 115 verhuisdozen!

Welke voordelen biedt Easybox?

Wat heeft Easybox u te bieden wanneer u bij ons komt huren?

  • Naast dat u een kleine opslag kunt huren in Oosterhout, biedt Easybox nog tal van andere opties. U kunt bijvoorbeeld ook voor een opslagruimte: M, L, XL, XXL gaan waarin u nog veel meer spullen kwijt kan.
  • U kunt 7 dagen in de week tussen 06.00 en 23.00 uur bij uw spullen komen. Ook buiten de werktijden om is het dus makkelijk om even wat uit de mini opslag in Oosterhout te halen.
  • Als u vanuit Breda de A27 richting het noorden neemt, kunt u onze vestiging in Oosterhout heel makkelijk bereiken.
  • Wanneer u vertrouwelijke werkdocumenten of waardevolle, persoonlijke spullen bij ons opslaat. Kunt u met een gerust hart naar bed gaan. De Easybox vestigingen worden 24/7 door ons camerasysteem bewaakt. Dagelijks is er iemand van de receptie aanwezig, niet alleen om u te helpen maar ook om een oogje in het zeil te houden. En iedereen is voorzien van zijn of haar persoonlijke toegangscode. Daarnaast is er een optie tot een cilinderslot voor op uw mini opslag in Oosterhout.
  • Spullen kunt u makkelijk van en naar de auto brengen met één van onze transportmiddelen op locatie. Pak bijvoorbeeld een steekkar om het zware tilwerk te vermijden.

We bieden flexibele huurcontracten aan

Kiest u voor Easybox, dan kiest u ook voor flexibiliteit. Naast dat u vrijwel direct uw opslagruimte kunt gebruiken vanaf het moment van tekenen, is het ook geen probleem als dit van korte duur is. Wij hanteren een opzegtermijn vanaf 14 dagen. Wanneer u bij ons uw beoogde huurperiode opgeeft, kunnen wij voor u een gepaste offerte op maat maken. Vraag ons voor meer informatie!

Ook een kleine opslag huren in Oosterhout? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in