Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een grote opslagruimte huren

Huur opslagruimte tot 10m², de L Box!

Gaat u verhuizen of heeft u te weinig ruimte beschikbaar binnen uw woning of bedrijf?

Wenst u dat alle spullen veilig, droog en op één plaats worden opgeslagen? Dan kunt u een grote opslagruimte huren, bijvoorbeeld; opslagbox L, de L opslagbox is 7m² – 10m², dit zijn bijvoorbeeld ruim 270 verhuisdozen! Ruimte genoeg om uw inboedel, bedrijfsarchieven of seizoensgebonden producten in op te slaan.

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in

Een grote opslagruimte huren voor elke situatie

Naast de XXS, XS, S, M, XL en XXL tijdelijke opslagruimtes, kunt u bij Easybox ook heel eenvoudig een L tijdelijke opslagruimte huren. De L tijdelijke opslagruimtes van Easybox zijn tussen de acht en tien vierkante meter groot. Dit staat gelijk aan ongeveer negen pallets of 270 verhuisdozen. De L tijdelijke opslagruimte is de op twee na grootste opslagruimte van Easybox. Box huren? U kunt een L tijdelijke opslagruimte heel eenvoudig bij ons huren.

Veilige
opslag

Flexibele
Huurtermijn

7 dagen per week toegang

vrijblijvende rondleiding

Particulier & zakelijk

Tijdelijke Een grote opslagruimte huren

Bent u er zeker van dat u een grote opslagruimte wilt huren, dan kunt u eenvoudig via de website een vrijblijvende offerte aanvragen. U doet dit door allereerst een vestiging te kiezen. Op de kaart kunt u precies zien waar alle vestigingen zitten en dus is het mogelijk om een vestiging bij u in de buurt te zoeken. Vervolgens geeft u aan dat u een grote opslagruimte wilt huren en dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij vragen u om gegevens in te vullen en vervolgens zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt er voor kiezen om terug gebeld te worden, om een e-mail te ontvangen, om een offerte aan te vragen, of om gewoon informatie op te vragen. Heeft u echter nog vragen over het huren van een box opslagruimte stel ze dan gerust aan ons.

Particulier & zakelijk

Tijdelijke Een grote opslagruimte huren

Bent u er zeker van dat u een tijdelijke opslagruimte wilt huren. Dan kunt u heel eenvoudig via de website een vrijblijvende offerte aanvraag voor uw opslagruimte. U doet dit door allereerst een vestiging te kiezen. Op de kaart kunt u precies zien waar alle vestigingen zitten en dus is het mogelijk om een vestiging bij u in de buurt te zoeken. Vervolgens geeft u aan dat u een L tijdelijke opslagruimte wilt huren en dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij vragen u dan om wat gegevens in te vullen en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt er voor kiezen om terug gebeld te worden, om een email te ontvangen, om een offerte aan te vragen, of om gewoon informatie op te vragen. Dit alles kan dus heel gemakkelijk via onze website.

Dit past er in!

Tijdelijke Opslagruimte L

In een L tijdelijke opslagruimte passen ontzettend veel spullen. Denk bijvoorbeeld eens aan een verhuizing. Mocht u binnenkort gaan verhuizen en heeft u op de een of andere manier nog geen toegang tot uw nieuwe huis, dan kunt u er voor kiezen om een grote opslagruimte te huren bij Easybox. In en L tijdelijke opslagruimte kunt u voor acht tot tien vierkante meter aan spullen kwijt. Wellicht is de kamer waar de spullen vandaan komen veel groter, maar in een opslagruimte hoeft u natuurlijk niet alles gezellig neer te zetten. Het gaat er om dat u zo efficiënt mogelijk om gaat met de ruimte. Mocht u vragen hebben over de L tijdelijke opslagruimte van Easybox dan kunt u daarvoor natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

dit past er in!

Tijdelijke Opslagruimte L

In een L tijdelijke opslagruimte passen ontzettend veel spullen. Denk bijvoorbeeld eens aan een verhuizing. Mocht u binnenkort gaan verhuizen en heeft u op de een of andere manier nog geen toegang tot uw nieuwe huis, dan kunt u er voor kiezen om een tijdelijke opslagruimte te huren bij Easybox. In en L tijdelijke opslagruimte kunt u voor acht tot tien vierkante meter aan spullen kwijt. Wellicht is de kamer waar de spullen vandaan komen veel groter, maar in een opslagruimte hoeft u natuurlijk niet alles gezellig neer te zetten. Het gaat er om dat u zo efficiënt mogelijk om gaat met de ruimte.

Mocht u vragen hebben over de L tijdelijke opslagruimte van Easybox dan kunt u daarvoor natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

een andere BOX nodig?

Kies één van de varianten