Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een box huren voor al uw spullen

Een box huren voor uw eigendommen

Het huren van een box voor opslagruimte biedt veel mogelijkheden en oplossingen. Inboedel, machines, materialen of andere spullen inkopen is namelijk makkelijk. Oude spullen wegdoen, niet zo. Hierdoor wordt de ruimte die u in huis of kantoor heeft alsmaar minder, terwijl u lang niet alle spullen dagelijks of wekelijks nodig heeft. Een box huren voor spullen waar u niet veel naar omkijkt, verhelpt dit probleem in ruimtegebrek. Door een van onze opslagboxen te gebruiken, ontstaat er weer ruimte dat u voor andere doeleinden kunt gebruiken! Bijvoorbeeld voor een leuke hobbykamer, een ruimte voor nieuw personeel of voor een gezinsuitbreiding. Het huren van een box opslagruimte kan vrijwel direct bij Easybox. En er is altijd wel een opslagbox te huur van Easybox bij u in de buurt. Bekijk hiervoor onze vestigingen.

Wanneer kan ik een opslagruimte huren?

Een box huren bij Easybox, kan vrijwel direct. Of dit nu voor een korte of een langere periode is. Bij de huur van een van de opslagboxen, bieden wij zelfs een opzegtermijn van minimaal 14 dagen aan. Hierdoor kunt u flexibel in uw eigen situatie bewegen. Let wel: bij een box huren voor een langere periode kunnen wij voordeligere contracten aanbieden, dan bij huurcontracten voor een kortere duur.  Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verschillende opslagboxen.  

Zit er een opslagruimte van Easybox bij mij in de buurt?

Een opslagbox te huur bij u in de buurt! In de provincies: Brabant, Zuid-Holland en Utrecht hoeft u niet lang te zoeken om een vestiging van Easybox tegen te komen. Woont u in één van deze provincies, dan heeft u uw spullen binnen een handomdraai in één van de velen opslagboxen gestald. Vanaf uw auto, tot aan uw opslagruimte kunt u gebruik maken van de transportmiddelen die wij bieden, zoals bijvoorbeeld een steekwagen. Veel tilwerk is niet nodig!
U kunt bij ons terecht en een box huren in de volgende steden:

 

De vestigingen van Easybox zijn 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 uur toegankelijk met uw persoonlijke toegangscode. Onze receptie is van 10:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor snelle of urgente vragen over een box huren. U kunt onze receptie bereiken via het hieronder genoemde telefoonnummer:

078 6 120 110

Een opslagruimte huren bij Easybox? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Klik om meer te lezen op opslagbox huren 

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in