Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Tijdelijk huren in

Een opslagruimte huren Capelle aan den IJssel

Locatie

Rivium Boulevard 186
2909 LK Capelle a/d IJssel
Tel.: +31 (0)78 6 120 110

Openingstijden receptie:

Wij werken op afspraak

Toegangstijden opslag:

7 dagen per week:
06.00 – 23.00 uur

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in

Veilige
opslag

Flexibele
Huurtermijn

7 dagen per week toegang

vrijblijvende rondleiding

Woont u in Capelle aan den IJssel of heeft u hier een bedrijfspand, maar een overschot aan spullen, inboedel of voorraad? Dat kan vervelend zijn. Maar de oplossing is niet ver van u verwijderd! U kunt opslagruimte huren in Capelle aan den IJssel bij Easybox. We hebben een verscheidenheid aan ruimtes en opties. We bespreken hier de situatie waarin u mogelijk een ruimte nodig heeft, de voordelen, mogelijke opties, waar wij zitten en wat u van ons kunt verwachten.

Wanneer kan het huren van een opslagruimte handig zijn?

Er zijn tal van situaties wanneer het handig kan zijn om een opslagruimte in Capelle aan den IJssel te huren. Zowel zakelijk als voor privégebruik.

  • U of uw bedrijf staat op het punt te verhuizen. In de tussentijd kunt u het nieuwe huis of pand nog niet betreden, maar dient u wel uit uw oude onderkomen te vertrekken. Vervelend! Toch moeten de spullen ergens veilig en droog opgeslagen staan. Familie of vrienden hiermee opzadelen is ook niet wenselijk. U kunt dan een opslag huren in Capelle aan den IJssel.
  • Eén van uw kinderen staat op het punt om op kamers te gaan, maar heeft in de nieuwe kamer niet de ruimte die hij/zij gewend was. En de spullen kunnen later nog wel eens van pas komen… Een mooie kans om deze elders te stallen. Door een ruimte te huren in Capelle aan den IJssel bespaart u hiermee op de lange termijn kosten. Een nieuwe inboedel is dan namelijk niet nodig!
  • U heeft een winkel dat seizoensgebonden producten verkoopt. Zoals wellicht skispullen. Deze gaan in de zomer helaas wat minder goed in de verkoop, maar nemen wel ruimte in. Een uitgelezen kans om voor een kortere periode opslag in Capelle aan den IJssel te huren.
  • U gaat thuis of op de zaak verbouwen en al het meubilair staat in de weg. Het gaat om zoveel spullen dat dit niet makkelijk ergens anders in het pand te plaatsen is. U kunt voor minimaal twee weken een opslagruimte huren in Capelle aan den IJssel. Geef dit bij aanvang wel direct aan, want ons opzegtermijn is ook twee weken. Zo kunt u voor een korte duur genieten van onze service en ruimte. Hoe langer u echter een opslagruimte zult huren Capelle aan den IJssel, hoe voordeliger het voor u zal zijn.

Welke opties zijn er beschikbaar?

U kunt een opslagruimte huren in Capelle aan den IJssel vanaf 1 vierkante meter. Hierin kunt u bijvoorbeeld tien verhuisdozen kwijt. Maar er zijn ook opties waarin u maar liefst 475 (!) verhuisdozen kwijt kunt. En in sommige gevallen zijn er nog veel grotere ruimtes beschikbaar. De ruimtes kunnen voorzien worden van archiefkasten, zijn altijd droog en vrij van stof. En op verzoek kunnen de units ook verwarmd worden.

Als u een ruimte huren in Capelle aan den IJssel zal, kunt u middels een persoonlijke toegangscode elke dag tussen 06.00 en 23.00 uw opslag bereiken. Ook zijn alle vestigingen van Easybox 24/7 bewaakt middels videobewaking. Uw spullen liggen bij ons veilig! Vertrouwt u het nog niet helemaal? Dan kunt u bij de start van uw huur een goed kettingslot bij ons aanschaffen die u op de opslag kunt bevestigen.

Waar onze locatie zit

Wilt u garagebox huren in Capelle aan den IJssel huren, maar heeft u geen idee waar wij zitten? Easybox zit op: Rivium Boulevard 186, 2909 LK te Capelle a/d IJssel. Makkelijk vanaf de A16 te bereiken en zowel dichtbij het centrum van Capelle aan den IJssel als Rotterdam.

1.

Kies de ruimte die bij u past.

Gebruik onze tool en vind de ideale ruimte voor de juiste prijs.

2.

Vraag uw offerte aan.

U ontvangt een offerte op maat op basis van uw keuze.

3.

Pak uw
spullen in.

Heeft u verhuisdozen nodig? Laat het ons weten.

4.

Verhuis uw spullen.

Met de toegangscode kunt u uw spullen 24/7 brengen.