Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Makkelijk een garagebox huren in Capelle aan den IJssel

Mensen hebben tegenwoordig een overvloed aan spullen, maar steeds minder ruimte om het op te slaan. Ook in het bedrijfsleven is dit vaak van toepassing. Waar laat men dan al die spullen? Easybox biedt de oplossing voor de consument en bedrijven! Bij ons kunt u makkelijk een garagebox huren in Capelle aan den IJssel. Klein, middelgroot, groot, verwarmd, noem het maar op! We duiken hier dieper in op de mogelijkheden en toepassingen.

Wat is er allemaal mogelijk bij Easybox Capelle aan den IJssel?

Onze vestiging in Capelle aan den IJssel is makkelijk bereikbaar vanaf de A16, wanneer je richting Krimpen aan den IJssel rijdt. Bij deze locatie hebben wij diverse type garageboxen en middelen om het voor u allemaal een stuk aangenamer te maken wanneer u een garagebox in Capelle aan den IJssel gaat huren. We bespreken er een aantal:

  • Bij Easybox bieden we diverse garageboxen aan. Van klein, beginnend bij 1 vierkante meter. Tot groot, van wel 50 vierkante meter. En alles daartussenin! U kunt dus ongetwijfeld een garage huren in Capelle aan den IJssel die bij uw wensen past.
  • De panden en terreinen van Easybox zijn 24/7 beveiligd door onze camerabewaking. Daarnaast wanneer u een garagebox in Capelle aan den IJssel zal huren, krijgt u daar een unieke toegangscode bij. Hiermee kunt u, en alleen u, elke dag tussen 06.00 en 23.00 uur naar binnen. Zo hebben wij grip op wie binnenkomt en weet u dat alleen personen binnen kunnen komen die dat ook mogen.
  • Wilt u spullen opslaan wanneer u een garagebox gaat huren Capelle aan den IJssel die niet tegen de kou bestand zijn? Dan kunt u aanvragen of uw box verwarmd kan worden. Daarnaast zijn de ruimtes ook stof en waterdicht.
  • Elke vestiging heeft middelen om uw spullen van de bus naar uw box te verplaatsen. Denk aan een steek- of pompwagen. Dat scheelt u op de lange termijn veel rugpijn!
  • Een garage huren in Capelle aan den IJssel kan voor een korte of een lange periode. Ons opzegtermijn is twee weken. Echter, hoe langer u klant bij ons bent, des te aantrekkelijker de kosten zullen zijn.

Twijfelt u nog?

Het kan zijn dat u nog twijfelt, welke reden u ook heeft. Begrijpelijk, er zijn veel opties en u wilt weten welke de beste voor u is. Easybox leidt u graag, vrijblijvend, rond in de vestiging van Capelle aan den IJssel. Op basis daarvan kunt u bepalen of alles aan uw verwachtingen voldoet en of u een garagebox wilt huren in Capelle aan den IJssel.

Garagebox kopen in Capelle aan den IJssel

Wilt u een garagebox kopen in Capelle aan den IJssel? Dan kunnen wij u daar helaas niet bij helpen. Bij Easybox is het niet mogelijk om een garagebox te kopen in Capelle aan den IJssel of andere locaties. Wij verwijzen u hiervoor graag naar een privé eigenaar, daar zal uw kans groter zijn.

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in