Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Tijdelijk huren in

Een opslagruimte huren in Roosendaal

Locatie

Belder 70
4704 RK Roosendaal
Tel.: +31 (0)78 6 120 110

Openingstijden receptie:

Wij werken op afspraak

Toegangstijden opslag:

7 dagen per week:
06.00 – 23.00 uur

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in

Veilige
opslag

Flexibele
Huurtermijn

7 dagen per week toegang

vrijblijvende rondleiding

Wilt u een opslagruimte huren in Roosendaal en omgeving? Easybox heeft een ruim aanbod in diverse formaten en type opslagruimtes. U kunt hier een grote opslagruimte huren of een opslagruimte huren waar u al voldoende heeft aan maar een paar m2. Maar er is meer mogelijk en dat leggen we hier graag aan u uit. Staat het antwoord wat u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

De voordelen van huren bij Easybox Roosendaal

Er zijn diverse redenen waarom iemand een opslagruimte wilt huren in Roosendaal voor zijn of haar spullen. Dit kan te maken met een verhuizing, de opslag van uw seizoensgebonden winkelvoorraad of een vervelende reden zoals bijvoorbeeld een scheiding. In elk van deze situaties kan een opslagruimte uw probleem verhelpen of de mogelijke last verminderen. We noemen hier een aantal voordelen die gepaard gaan met een opslagruimte huren in Roosendaal:

  • Wanneer een opslagruimte te huur is in Roosendaal is het belangrijk dat het ook goed bereikbaar is. Easybox is makkelijk bereikbaar, we zitten aan de A17, bij aflag 20.
  • Bij Easybox kunt u een opslagruimte huren van diverse maten. Vanaf 1m2 of een grote opslagruimte huren van wel 50m2. Voor elk vraagstuk is er wel iets mogelijk. Vraag ons voor advies bij uw vraagstuk voor de huur opslagruimte per m2!
  • Het terrein wordt 24/7 bewaakt door ons video bewakingssysteem. U bent ervan verzekerd dat uw spullen veilig achter slot en grendel liggen.
  • Iedere klant krijgt bij ons een unieke toegangscode. Hiermee kunt u tussen 06.00 en 23.00 elke dag van de week uw opslag bereiken.

 

Onze huurtermijnen zijn flexibel. Zo hanteren wij een opzegtermijn van maar twee weken. Langdurig huren is ook geen enkel probleem! Hoe langer u huurt bij Easybox, hoe voordeliger uw maandtermijn zal zijn. Wanneer u voor inboedel opslag wilt huren is een korte periode dus ook mogelijk tijdens een verhuizing bijvoorbeeld.

Wat kost een opslagruimte per maand?

Wat kost een opslagruimte huren eigenlijk per maand? Een vraag die wij niet meer dan terecht vinden, maar omdat elke situatie en wens verschillend is, kunnen wij deze niet concreet beantwoorden. Om erachter te komen wat u in uw situatie zult betalen raden wij u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hierbij geven wij advies op maat voor de wens die u heeft.

Huur nu een opslagruimte in Roosendaal voor uw spullen

Bent u op zoek naar een plek buitenshuis waar u veilig uw spullen kunt opbergen? Welkom bij Easybox. Huur opslagruimte voor verschillende doeleinden. Van verhuizen tot een extra opbergruimte voor uw spullen. Niks is te gek. We hebben verschillende locaties in heel Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld een box huren Gorinchem. Daarnaast zijn al alle opslagboxen elke dag toegankelijk van 06:00 tot 23:00. Een storage box huren is vrij gemakkelijk. Vraag snel een offerte op en ontvang een vrijblijvende prijsopgave. Zo kunt u zo snel mogelijk een opslagcontainer huren.

Waarom u misschien opslagruimte nodig heeft

Er zijn talloze redenen waarom mensen kiezen voor het huren van opslagruimte, en Easybox is er om aan al deze redenen tegemoet te komen. Bent u nieuwsgierig, wat kost een opslagruimte nou? Wij bieden concurrerende prijzen voor verschillende budgetten. Als u een levensverandering doormaakt zoals verhuizen, inkrimpen of een nieuw gezinslid verwelkomt, kan het huren van een opslagruimte u de extra ruimte bieden die u nodig heeft. Voor degenen die meer ruimte nodig hebben voor hun bezittingen of bedrijfsinventaris is grote opslagruimte huren de ideale oplossing. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar, zodat u gemakkelijk alles kunt opslaan, van meubels tot uw hele inboedel. Als u gevestigd bent in Roosendaal en op zoek bent naar een opslagruimte in de buurt, dan heeft u geluk! Easybox heeft opslagruimte te huur in Roosendaal om aan uw behoeften te voldoen. Wat de reden van uw opslag ook is, Easybox biedt flexibele oplossingen op maat.