Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een inboedel opslag huren voor uw spullen

Gaat u binnenkort verhuizen, gaat uw kind op zichzelf wonen of gaat u tijdelijk naar het buitenland? Dan wilt u wellicht inboedel opslag huren om uw spullen of die van uw kind voor een korte of een langere periode veilig en droog te stallen. Dan kunt u bij Easybox een box huren voor meubels en andere persoonlijke eigendommen. We vertellen u er hier graag meer over.

De voordelen van een opslag bij Easybox

Meubels tijdelijk opslaan of voor een langere periode heeft zo’n zijn voordelen. We zetten de voordelen voor u op een rijtje:

  • Gaat u verhuizen, maar moet u een korte periode even overbruggen voordat u uw nieuwe huis in kan. Dan kunt u uw meubels tijdelijk opslaan bij Easybox. Wij hanteren een opzegtermijn van 2 weken.
  • Het terrein en de opslagboxen worden 24/7 bewaakt door onze camera’s. Daarnaast heeft elke klant een unieke toegangscode. Hierdoor kunnen alleen mensen het pand betreden die hier ook mogen zijn.
  • Met de toegangscode kunt u elke dag van de week tussen 06.00 en 23.00 uur uw box bereiken. Ook buiten werktijden is het dus makkelijk om wat spullen te pakken of juist op te slaan.
  • Wilt u een meubelopslag container huren, dan moet u waarschijnlijk veel spullen overbrengen. Een hoop gesjouw! Wij maken het graag makkelijker voor u. In elke vestiging hebben we steekwagens en andere transportmiddelen staan om het tilwerk te verminderen.
  • Wanneer u inboedel opslag wilt huren kunt u bij ons ook verhuisdozen aanschaffen tegen een laag tarief. Vraag ons naar de mogelijkheden.
  • Een container huren voor opslag van meubels kan in diverse formaten. Het begint bij 1m2 en kan wel oplopen tot 50m2. Vraag ons naar advies op maat. Het kan soms vertekenend zijn hoeveel ruimte u daadwerkelijk nodig heeft.

Wat kost opslag inboedel per maand?

Wat kost opslag voor mijn inboedel precies? Een terechte vraag, die wij helaas niet standaard kunnen beantwoorden. Elke vraag is anders, daarmee ook de opslag die u uiteindelijk kiest. Zo wenst de ene klant een ruimte die goed geïsoleerd is, water- en vochtdicht is of klein of groot. Daarom raden wij u het aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hierin kunnen wij u doelgericht adviseren in de prijs, voor die spullen die u wenst op te slaan.

Inboedel opslag huren? Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in