Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Huur de opslagruimte per m2

Het hangt van de hoeveelheid spullen die u wilt stallen, hoeveel vierkante meter u nodig heeft. Met een aantal dozen heeft u misschien al voldoende aan een ruimte van 1 vierkante meter. Heeft u een wasmachine, een bank, een tafel, een bed en een aantal dozen die u wilt opslaan? Dan heeft u misschien wel een XXL opslagruimte nodig. Bij Easybox is de huur van een opslagruimte per m2. Zo betaalt u meer voor meer ruimte. We vertellen u graag hoe het werkt en wat u mag verwachten.

Wat kost opslag per m2?

Wat kost opslag per m2 per maand? Een vraag die wij goed begrijpen. Maar ook een vraag die wij helaas niet concreet kunnen maken met weinig informatie. De prijs voor een opslagruimte per m2, verschilt namelijk per aanvraag. De huurprijs van een opslag per m2 hangt namelijk van bepaalde factoren af. Factoren zoals:

  • Hoe groot dient te opslag te zijn? Een grotere opslagruimte vraagt ook om een groter maandbedrag. Maar wanneer u voor een langere periode wenst te huren, zal dit de prijs drukken. De huur van een opslagruimte per m2 kan dus goedkoper worden wanneer u voor een lange periode van ons huurt.
  • Het is mogelijke om een gekoelde ruimte te huren of een ruimte die goed is afgesloten tegen bijvoorbeeld vocht. Deze opties kosten meer dan de standaard ruimtes.
  • De opslagruimte huren prijs per m2 is marktcomfort. De prijzen zijn gebaseerd op de energiekosten, de slijtage van onze spullen zoals de roldeur en andere factoren.

 

Dus op de vraag: wat kost een opslagruimte per m2 kunnen wij helaas niet concreet antwoord geven. Wel kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Hierin schatten wij uw situatie in om te bepalen welke ruimte u nodig heeft. Zo kunnen wij tot de prijs komen en delen wij dit direct met u.

Huur uw opslagruimte per m2 bij Easybox. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in