Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een opslagcontainer huren in Roosendaal

Een opslagcontainer huren kan een uitkomst bieden wanneer u ruimte tekort heeft, een overschot aan seizoensgebonden winkelvoorraad of bijvoorbeeld tijdens een verhuizing. Easybox heeft diverse soorten opslag ruimte te huur, van klein tot groot en voor korte of lange duur. We gaan hier dieper in op de mogelijkheden die gepaard gaan met een opslagcontainer huren.

Easybox heeft opslag ruimte te huur. Dit zijn de mogelijkheden

Misschien heeft u een winkel, waar u ook per seizoen verschillende producten verkoopt. Dan kan het zijn dat u te weinig ruimte heeft om de producten op te slaan in uw winkel buiten het seizoen om. Of wilt u speelgoed en kleding van uw kinderen opslaan van toen zij nog klein waren. Dan kunt u wellicht een opslagcontainer huren bij Easybox in Roosendaal. Wij hebben opslag ruimte te huur voor elke situatie. Onze ruimtes beginnen bij 1 vierkante meter en lopen op tot wel 50 vierkante meter! Zelfs in de ruimte van 1 vierkante meter, zult u verbaasd zijn hoeveel u daarin kwijt kunt. Maar er zijn meer mogelijkheden en we noemen ze graag voor u op:

  1. In een opslagruimte van 1 vierkante meter heeft u ruimte voor wel 10 verhuisdozen. Bij onze XXL opslag zijn dit er wel 475(!).
  2. Wanneer u de spullen gaat opslaan bij Easybox, bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van de transport hulpmiddelen. Een steekwagen bijvoorbeeld. Dit bespaart u al het tilwerk wat u te wachten stond.
  3. Tussen 06.00 en 23.00 kunt u dankzij uw persoonlijke toegangscode dag in, dag uit, de opslagcontainer betreden.
  4. Bij het begin van uw huurcontract kunt u bij ons ook een extra slot krijgen. Hiermee kunt u uw box extra beveiligen naast uw toegangscode.

Hoeveel kost het huren van een opslagcontainer?

Een opslagruimte huren en de kosten per maand kunnen verschillen per situatie. Huurt u bijvoorbeeld voor een lange periode, dan bespaart u kosten. Neemt u een grotere ruimte, zal dit logischerwijs ook duurder zijn dan een XS opslagruimte. Om achter de maandelijkse kosten te komen, raden wij u het aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hierin geven wij advies op maat.

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in