Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Opslagruimtes te huur

Opslagruimtes te huur voor uw spullen

Heeft u archieven op kantoor staan die kostbare ruimte innemen, wilt u tijdelijk uw inboedel opslaan of wordt uw huis te klein voor de spullen die u heeft? In deze gevallen biedt de huur van een opslagruimte de oplossing voor u. Bij Easybox staan opslagruimtes te huur van verschillende groottes met verschillende eigenschappen. Zo kunt u kiezen uit het volgende: XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. Bij al deze opties kunt u kiezen of u voor de gebruikelijke opslagruimte gaat of voor een vocht- en vries vrije opslagruimte. Hierbij is het voordeel dat uw wijn warm wordt opgeslagen en de printers geen waterschade oplopen. Uw items inpakken met een laag plastic doet echter ook al wonderen.

Voordelen van het huren van een opslagbox

Het liefst heeft u uw bezit – of het nu zakelijk of persoonlijk is – bij u in de buurt. Toch hangen er een aantal voordelen aan het opslaan van uw spullen in een opslagruimte dat te huur is bij Easybox.

  • Opslagruimtes zijn te huur om diverse redenen, maar de rode draad hierin is het creëren van ruimte in uw woning, kantoor of zaak. Dit geeft thuis of op werk niet alleen rust. U kunt de ruimte ook weer inzetten voor andere (belangrijkere) doelen zoals een hobbykamer of een nieuwe kantoorruimte voor uw collega’s.
  • Tijdens een verhuizing kan het voorkomen dat u eerder uit uw huidige huis moet, dan u in het nieuwe huis kan trekken. Hiermee zit u omhoog met uw inboedel, wat veel stress met zich meebrengt. Een opslagruimte te huur kan ook voor een korte periode in dit soort situaties. Dit kan bijvoorbeeld al voor een periode van een maand. Easybox hanteert hierbij een opzegtermijn vanaf 14 dagen.
  • Een ruimte te huur voor wanneer uw kinderen uit de kleding zijn gegroeid of niet meer naar hun speelgoed omkijken. Weggooien is zonde, want wellicht komt er in de toekomst nog een broertje of zusje bij. In dit soort situaties kunt u bij ons een ruimte huren, waarbij deze spullen warm en droog opgeslagen liggen voor zolang als nodig.
  • Te huur opslagruimte voor het opslaan van uw seizoensgebonden voorraad uit uw winkel of webshop. Handelt u in schaatsen, zwembroeken, duikspullen of wk-artikelen dan heeft u deze niet heel het jaar nodig in uw winkel of webshop. Deze spullen staan het overgrote deel van het jaar alleen maar in de weg. Dit is zonde van de ruimte die u ongetwijfeld ergens anders voor kunt gebruiken. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte op voor een ruimte te huur die bij uw wensen past.

Waar zit Easybox?

Mocht u in de provincie Utrecht, Zuid-Holland of Brabant wonen/werken, dan heeft u een grote kans dat u bij één van onze vestigingen in de buurt zit. U kunt ons in de volgende plaatsen vinden:

Easybox heeft opslagruimtes te huur voor u. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte op!

Klik om meer te lezen op opslagloods huren en bedrijfs opslagruimte huren

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in