Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Particuliere en bedrijfs opslagruimte huren

Particuliere en bedrijfs opslagruimte huren voor allerlei spullen

De ruimte die u in uw bedrijf heeft, wilt u het liefst optimaal benutten. Voor spullen zoals een archief, de jaarlijkse boekhoudcijfers, een oude printer of seizoensgebonden producten kunt u dan het best bedrijfs opslagruimte huren bij Easybox. Zodoende kunt u leegstaande ruimtes benutten voor een kantoorplek of bijvoorbeeld een relaxruimte.
Particuliere opslagruimte huren kan een uitkomst zijn wanneer uw kinderen bijvoorbeeld op hun speelgoed zijn uitgekeken, de tuinspullen die tijdens de winter naar binnen verplaatst kunnen worden of voor uw persoonlijke fotoarchief. De ruimtes die wij aanbieden zijn uiteenlopend. Of u nu bedrijfs opslagruimte wilt huren of particuliere opslagruimte wilt huren, kan dit voor verschillende groottes.
Wij hebben de opslagruimte: XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. Deze ruimtes variëren van 1m2 tot wel 18 m2 of vanaf 10 verhuisdozen tot wel 475 verhuisdozen.

Waarom Easybox?

Bedrijfs opslag huren bij Easybox

Waarom bedrijfs oplsag huren bij Easybox voor u een uitkomst kan bieden. Wanneer u seizoenartikelen of promotieartikelen bij ons opslaat, heeft u meer ruimte op de zaak die u voor andere doeleinden in kan zetten. Daarnaast kunt u bij ons 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 uur bij ons binnen treden voor de routevoorraad of andere benodigdheden.

Particuliere opslag huren bij Easybox

Gaat u verbouwen, verhuizen of heeft u simpelweg ruimtegebrek dan kan als particulier opslag huren een uitkomst bieden. Tijdens een verbouwing wilt u voorkomen dat uw inboedel niet beschadigt raakt of onder het stof bedelft. Om dit te voorkomen kunt u ervoor kiezen om tijdelijk of voor een langere periode als particulier opslag te huren.

Andere voordelen

  • Hierboven wordt het al even genoemd, onze vestigingen zijn 7 dagen in de week te bereiken tussen 06:00 en 23:00 uur. Hiermee kunt u flexibel met uw persoonlijke agenda omgaan en tussen deze uren in vrij inlopen met uw persoonlijke inlogcode.
  • Wij bieden voor elke huurder een opzegtermijn aan vanaf 14 dagen. Dit kan fijn zijn wanneer u voor een kortere periode een opslagruimte wilt huren. Let wel: de prijzen die wij aanbieden voor langere huurperiodes zijn scherper geprijsd dan de huur voor een korte periode.
  • Ook voor spullen die niet goed tegen vocht- en vrieskou zijn opgewassen, bieden wij speciale ruimtes aan. Vraag ons naar de mogelijkheden!
  • Wanneer u een bedrijfs opslagruimte gaat huren of voor particulier gebruik, kunt u tijdens het verplaatsen gebruik maken van onze transportmiddelen. Zo voorkomt u eventuele rugklachten in de toekomst.

Bedrijfs opslag huren of particuliere opslag huren? Vraag een vrijblijvende offerte op.

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in