Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een kleine opslag huren voor uw spullen

HUUR OPSLAGRUIMTE TOT 4M², DE S BOX!

Gaat u verhuizen of heeft u te weinig ruimte beschikbaar binnen uw woning of bedrijf?

Wenst u dat alle spullen veilig, droog en op één plaats worden opgeslagen? Dan is de mini opslag de uitkomst, de S opslagbox is 3m² – 4m², dit zijn bijvoorbeeld ruim 115 verhuisdozen!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in

Mini opslag huren in verschillende situaties

Heeft u niet genoeg ruimte in uw huis of bedrijf, of gaat u wellicht verhuizen en kunt u niet alles (in één keer) verhuizen, dan kunt u het beste een kleine opslag huren bij Easybox. Easybox heeft meer dan vijftien verschillende vestigingen in het hele land. Op die manier is er altijd wel een vestiging te vinden die bij u in de buurt zit. Indien u niet op zoek bent naar een grote container of een hele grote box, maar op zoek bent naar een kleiner formaat, dan kunt u het beste de kleine opslag huren bij Easybox.

De mini opslag; opslagbox S, biedt u ruimte tot vier vierkante meter. U kunt dit heel eenvoudig vergelijken met 115 verhuisdozen, waarmee u dus flink veel spullen kunt opslaan omdat de boxen uiteraard ook erg hoog zijn. Er kunnen ruim acht verhuisdozen op elkaar worden gestapeld.

Veilige
opslag

Flexibele
Huurtermijn

7 dagen per week toegang

vrijblijvende rondleiding

Dit past er in!

Tijdelijke Een kleine opslag huren voor uw spullen

Hierboven noemden we het al even, maar als u bijvoorbeeld binnenkort gaat verhuizen en u heeft nog heel even een tijdelijke opslagruimte nodig voor uw spullen dan kunt een veilige, droge box huren bij Easybox! Hoewel een opslagruimte van vier vierkante meter niet erg groot is, kunt u in 115 verhuisdozen toch een hoop spullen kwijt. Er komen ook veel mensen bij Easybox die bijvoorbeeld een kleine opslag huren voor promotiemateriaal, kleding, schilderijen, of andere producten.

Denk bijvoorbeeld aan iemand die fietsen verzamelt of allerlei spullen over heeft van een opgeheven winkel. U kunt dan heel voordelig een mini opslag huren bij Easybox.

Dit past er in!

Tijdelijke Een kleine opslag huren voor uw spullen

Hierboven noemden we het al even, maar als u bijvoorbeeld binnenkort gaat verhuizen en u heeft nog heel even een tijdelijke opslagruimte nodig voor uw spullen dan kunt een veilige, droge box huren bij Easybox! Hoewel een opslagruimte van vier vierkante meter niet erg groot is, kunt u in 115 verhuisdozen toch een hoop spullen kwijt. Maar er komen ook veel mensen bij Easybox die bijvoorbeeld een opslagruimte zoeken voor promotiemateriaal, kleding, schilderijen, of andere producten.

Denk bijvoorbeeld aan iemand die fietsen verzamelt of allerlei spullen over heeft van een opgeheven winkel. U kunt dan heel voordelig bij Easybox een box huren.

Altijd een veilig gevoel!

Veiligheid & betrouwbaarheid

Bij Easybox staat veiligheid en vertrouwen bovenaan. Alle boxen van Easybox worden verhuurd met een goed slot die u bij aankomst bij ons kan kopen. Hiermee kunt alleen u de mini opslag betreden waarin uw spullen in opgeslagen zijn. Daarnaast geven wij al onze klanten een persoonlijke pincode waarmee u de vestiging binnenkomt.

Deze code is persoonlijk voor u gemaakt. Daarnaast zijn onze vestigingen en terreinen voorzien van een 24-uurs videobewaking. Alleen u bent bevoegd om de ruimte te betreden en dus kan er niemand anders in uw ruimte komen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw mini opslag!

Altijd een veilig gevoel!

Veiligheid & betrouwbaarheid

Bij Easybox staat veiligheid en vertrouwen bovenaan. Alle boxen van Easybox worden verhuurd met een goed slot die u bij aankomst bij ons kan kopen. Daarnaast geven wij al onze klanten een persoonlijke pincode waarmee u de vestiging binnenkomt.

Deze code is persoonlijk voor u gemaakt. Daarnaast zijn onze vestigingen en terreinen voorzien van een 24-uurs videobewaking. Alleen u bent bevoegd om de ruimte te betreden en dus kan er niemand anders in uw ruimte komen.

een andere BOX nodig?

Kies één van de varianten