Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Opslagloods huren

Een opslagloods huren voor uw eigendommen

Zit u omhoog met uw inboedel dat u tijdelijk elders wilt opslaan of neemt de seizoensgebonden voorraad teveel ruimte in van uw winkelpand? Dit zijn situaties waarbij u snel een opslagloods wilt huren. In Brabant, Zuid-Holland en Utrecht heeft u altijd een Easybox vestiging bij u in de buurt, waarbij dit snel en makkelijk te realiseren is. Of u nu een opslagunit wilt huren voor een korte of lange periode.

In welke steden zit Easybox gevestigd?

Hierboven werd het al even genoemd. Wanneer u in de provincie Brabant, Zuid-Holland of Utrecht woont of werkt, bent u altijd in de buurt van één van onze vestigingen voor het verhuur van opslagruimte. Hier kunt u ons vinden:

Bij elke locatie kunt u een opslagunit huren van diverse groottes en/of eigenschappen. Zo kunt u naast de normale opslagruimte kiezen voor een vocht- en vorstbestendige ruimte, voor wanneer u wijn opslaat of apparaten die niet tegen vocht zijn opgewassen. U kunt bij de huur van een opslag in beide gevallen kiezen uit de volgende types opslagruimte: XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. Variërend van 1m2 tot wel 18 m2 groot. Voor elke situatie waarin u omhoog zit met spullen hebben wij een ruimte die dit probleem kan verhelpen.

Wat kan ik verwachten bij Easybox?

Wanneer u (wellicht samen met ons) een keuze heeft kunnen maken in welke opslagloods u wilt huren. Kunt u na het tekenen van het huurcontract vrijwel direct gebruik maken van onze dienst(en). U krijgt een persoonlijke toegangscode waarmee u zelfstandig het terrein kunt betreden. Dit is mogelijk voor 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 uur. Wij raden het hierbij aan om de toegangscode niet met andere personen te delen, om de kans op diefstal of andere vervelende situaties te voorkomen. Om de kans op deze situaties nog kleiner te maken, kunt u er ook voor kiezen om uw eigen opslagruimte extra te vergrendelen met een door ons geleverd cilinderslot.

De terreinen worden 24/7 bewaakt door ons camerasysteem en zijn voorzien van een alarmsysteem en bewegingssensoren. Daarnaast voldoet Easybox aan de hoogste eisen die verzekeraars stellen aan soortgelijke bedrijven als dat van ons als het om brand- en inbraakeisen gaat. Als u een opslagloods wilt huren bij Easybox, bent u er zeker van dat uw spullen droog en veilig liggen.

Een opslagruimte te huur gevraagd? Vraag bij Easybox een vrijblijvende offerte aan!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in