Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een opbergbox huren in Oosterhout bij Easybox

bij Easybox

Een overvloed aan spullen en een tekort aan ruimte. Iedereen kampt hier wel eens mee, of het is zelfs een constante factor. U kunt wellicht de spullen verkopen, wegdoen of u kunt een opbergbox huren in Oosterhout bij Easybox. Bij Easybox kunt u terecht met een enorm vrachtruim aan spullen, maar ook voor een aantal archiefdozen bieden wij opties aan. U kunt bij ons kiezen uit de volgende opslagruimtes: XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. Variërend van 1m2 tot aan 18m2 oftewel vanaf 10 verhuisdozen tot aan 475 verhuisdozen!

Verschillende situaties waarin een opbergbox ademruimte in kan bieden

Zit u omhoog met een echtscheiding, gaat één van uw kinderen uit huis, heeft u een tekort aan ruimte thuis of op kantoor of wilt u iets opslaan achter slot en grendel. Allerlei situaties waarin het een uitkomst kan zijn om een opslag box te huren in Oosterhout bij Easybox. Hieronder een aantal voorbeelden, waar u zich wellicht in kunt vinden:

  • U heeft met uw partner een starterswoning weten te bemachtigen. Wat een mooie stap in uw leven! Het kan zijn dat u tijdens de overdracht al uit de studentenwoning, een huurhuis of het ouderlijk huis moet vertrekken, voordat u in uw nieuwe woning kunt. Een lastige situatie, omdat u uw spullen ergens kwijt moet in de tussentijd. Easybox biedt flexibele huurcontracten aan, waarmee dit probleem mogelijk verholpen kan worden. U kunt namelijk een opslagbox huren in Oosterhout voor korte duur. Wij hanteren een opzegtermijn vanaf 14 dagen, dat maakt u enorm flexibel tijdens de verhuisperiode.
  • U zit midden in een echtscheiding met uw voormalige partner. Een periode waarin de stress erg hoog zit tijdens de zoektocht naar een nieuw onderkomen. Tussentijds wilt u wellicht in een hotel wonen, om de tijd te overbruggen, maar daar is geen ruimte voor uw persoonlijke spullen. Huur in dit geval makkelijk en voordelig een opbergbox. Dit biedt u wat ademruimte in een vervelende tijd.
  • Uw kind gaat op kamers, maar heeft iets te veel spullen opgespaard voor de ruimte waar hij/zij nu tijdelijk in gaat wonen. Weggooien is geen optie, want deze spullen kunnen later goed van pas komen. Om deze studieperiode te overbruggen kunt u ervoor kiezen een opslagloods te huren in Oosterhout.

Easybox is 7 dagen in de week toegankelijk voor onze klanten, tussen 06.00 en 23.00 uur kunt u met uw persoonlijke code binnenlopen. Dit maakt het goed mogelijk om na uw werk of tijdens het weekend de opslagruimte te betreden. Dus een storage box huren in Oosterhout? Vraag hieronder vrijblijvend uw offerte aan!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in