Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Tijdelijke opslagruimte

Tijdelijke opslagruimte te huur

Een tijdelijke opslagruimte huren biedt ademruimte in diverse situaties. Gaat u met uw bedrijf of met het gezin verhuizen en moeten uw spullen in de tussentijd ergens gestald worden. Of heeft u een tijdelijke opslagruimte nodig voor het bergen van seizoensgebonden artikelen uit uw winkelvoorraad. Er zijn nog tal van andere situaties waarin een opslagruimte een oplossing in kan bieden. Hieronder noemen we een aantal voordelen van een tijdelijke opslagruimte huren.

Voordelen van een tijdelijke opslagruimte

 

  • Door gebruik te maken van tijdelijke opslagruimte zorgt u voor meer ruimte op uw werk of bij u thuis. Ruimte dat u hoogstwaarschijnlijk goed kunt gebruiken voor andere doeleinden, zoals een nieuwe werkplek of een creatieve hobbykamer.
  • Tijdelijke opslagruimte te huur voor wanneer u aan het verhuizen bent, dit biedt u rust tijdens stressvolle momenten. Zo is het mogelijk om kleine, middel of grote ruimtes te huren, afhankelijk van de hoeveelheid spullen u wilt opslaan. Daarnaast hoeft u de meest waardevolle spullen niet al te lang te missen.
  • Tijdelijke opslagruimte is logischerwijs voor een korte periode. Maar bent u er ook van op de hoogte dat wij bij Easybox een opzegtermijn van 14 dagen hanteren?
  • Mocht u in de tussentijd een specifiek item uit de opgeslagen spullen nodig hebben, dan kunt u deze dagelijks tussen 06:00 en 23:00 uur bereiken. Zodoende blijft uw eigendom toch dichtbij u.

Soorten opslagboxen

De voorraad die u tijdelijk bij ons wilt stallen, kan klein, middelgroot of groot zijn in de aantallen en/of de omvang. Om deze reden bieden wij u graag diverse opties aan voor tijdelijke opslagruimte huren: opslagruimte XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. Om u een idee te geven van de mogelijkheden bij deze ruimtes schetsen we voor u het volgende plaatje: De kleinere boxen bieden ruimte vanaf 1 tot en met 6 m2 of 10 tot 180 verhuisdozen. De grotere boxen bieden ruimte vanaf 7 tot en met 18m2 of 270 tot 475 verhuisdozen. Voor elk vraagstuk heeft Easybox een gepast antwoord. Vraag onze medewerkers hierbij naar de mogelijkheden voor in uw situatie.

Een tijdelijke opslagruimte huren? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Klik om meer te lezen op tijdelijke opslag

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in