Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een tijdelijke opslag biedt een uitkomst

Een tijdelijke opslag ruimte kan in verschillende situaties een uitkomst zijn. Dit voor zowel leuke als minder leuke situaties. Denk hierbij aan verhuizen, waarbij u tijdelijk opslag de inboedel wilt stallen. De seizoensgebonden voorraad achter slot en grendel wilt houden, tot het betreffende seizoen zich weer voordoet. Of in vervelende situaties waarbij u bijvoorbeeld afscheid heeft moeten nemen van een dierbare en zijn of haar spullen tijdelijk een plek wilt geven. Uiteraard kunnen er nog veel meer situaties voorkomen waarbij een tijdelijk opslag huren een uitkomst in kan bieden. Hieronder schetsen we een beeld voor u aan de hand van voorbeelden, waarbij een tijdelijke opslag huren de oplossing is!

Een opslagruimte huren tijdens de verhuizing van uw bedrijf

Uw bedrijf groeit, is zich aan het verspreiden of het pand waar u nu gevestigd zit, past simpelweg niet meer in het beoogde plaatje. Dit zijn situaties waarbij een goed doordacht logistiek plan voor nodig is. In bepaalde situaties wilt u bijvoorbeeld materiaal, machines, archieven of andere items meenemen, in plaats van het verkopen of wegdoen. Dit terwijl het nieuwe pand nog niet gereed is om in te trekken. In deze situatie kan het handig zijn om een tijdelijke opslag te huren. We bieden hierin al een opzegtermijn vanaf 14 dagen aan. Heeft u vragen voordat u tijdelijk opslag gaat huren? Stel ze gerust aan ons.

Uw kind wordt ouder

U heeft een kind of kinderen, die veel kleding of speelgoed in hun bezit hebben, waar zij niet meer in passen of niet meer naar omkijken. Maar u heeft de wens om nog een kind samen met uw partner te nemen en vindt het zonde om de spullen en kleding weg te doen. Daarnaast kan het uiteraard ook sentimentele waarde met zich meedragen. Wegdoen is in ieder geval geen optie! Hierbij raden wij u het aan om over een tijdelijke opslag na te denken. Uw spullen staan hier droog, veilig en zijn voor een groot deel van de week in te zien. Wanneer u een tijdelijke opslag wilt huren, kunt u namelijk 7 dagen in de week van 06:00 tot 23:00 de opslagbox bereiken.

Seizoensgebonden items uit uw winkel stallen in een tijdelijke opslag

U heeft een winkel of bedrijf waarmee u in seizoensgebonden producten handelt, zoals: schaatsen, zwemkleding, mutsen, parasols of vele andere items. Deze zijn vanzelfsprekend niet het gehele seizoen interessant voor uw klanten. In de tijden dat u het niet kunt aanbieden, neemt de voorraad veel ruimte in. Ruimte die u hoogstwaarschijnlijk voor andere spullen kunt gebruiken. Ook in deze situatie is het handig om een tijdelijke opslag te overwegen. Wilt u voor deze situatie een tijdelijke opslag huren, dan staan wij u graag te woord. Tijdelijk opslag huren kan voor diverse vraagstukken. Heeft u weinig spullen, dan zal de mini opslag voldoen. Heeft u veel spullen, dan kunt u voor een grotere ruimte gaan.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw tijdelijke opslag!

Klik om meer te lezen op tijdelijke opslag inboedel

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in