Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een tijdelijke opslag van uw inboedel

Tijdelijke opslag van uw inboedel, groot of klein

Uw inboedel tijdelijk opslaan, kan snel en makkelijk bij een Easybox vestiging bij u in de buurt. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen en wilt u tijdens de tussenperiode uw spullen ergens stallen. Of heeft u een winkel, waarvan de seizoensgebonden producten een tijdelijke inboedelopslag nodig hebben. De winter breekt aan en uw tuinspullen kunnen weer opgeborgen worden. Dit neemt echter veel ruimte in, ruimte dat u thuis niet heeft. In de huur van een tijdelijke opslag voor inboedel ligt de oplossing. Sla uw seizoensgebonden inboedel op voor een periode van 4 á 5 maanden, voor u het weer kunt gebruiken in de lekkere lentezon. Hiervoor kunt u bij Easybox terecht. Hieronder laten wij puntsgewijs zien, wat we u precies aan kunnen bieden.

Wat kunt u van Easybox verwachten

  • Wanneer u uw inboedel tijdelijk wilt opslaan wilt u natuurlijk niet vastzitten aan een langdurig, inflexibel contract. Dat begrijpen wij maar al te goed. Om deze reden biedt Easybox een flexibel huurcontract aan, waarbij u vrijwel direct een ruimte kunt huren en deze kunt opzeggen met een opzegtermijn vanaf 14 dagen. Dit geeft u wat ademruimte wanneer u in een stressvolle situatie zoals een verhuizing zit.
  • Bij een tijdelijke opslag van huisraad kan het voorkomen dat u spullen wilt opslaan die niet bestand zijn tegen vocht en wellicht ook niet het nulpunt (of daaronder) mogen bereiken. Voor dit soort inboedel kunt u bij ons een opslagruimte huren dat vocht- en vorstbestendig is. Vraag ons naar de mogelijkheden hierin.
  • Wanneer u tijdelijke opslag inboedel huurt bij Easybox zit u er niet op te wachten om in een korte tijd uw spullen heen en weer te sjouwen. Om eventuele rugklachten te voorkomen is het mogelijk om gebruik te maken van onze transportmiddelen die tot uw beschikking staan bij elke locatie.
  • Mocht u bij de tijdelijke opslag van uw inboedel niet alles in één keer naar de opslagruimte kunnen verplaatsen, dan is dat geen enkel probleem. U krijgt een persoonlijke toegangscode bij het tekenen van uw contract. Daarmee kunt u 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 uur uw opslagruimte vrij bereiken.

Uw spullen liggen veilig achter slot en grendel

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u het lastig vindt om waardevolle spullen achter te laten bij een bedrijf of ruimte dat u zelf niet goed kent. Hieronder een aantal punten dat een deel van, of alle, twijfels weg zullen nemen.

  • De terreinen worden 24/7 bewaakt door een camerasysteem.
  • Alle panden zijn voorzien van bewegingssensoren en alarmsystemen.
  • Wij voldoen aan alle eisen die verzekeraars stellen aan bedrijven gelijk aan Easybox op het gebied van brand- en inbraakeisen.
  • Naast uw persoonlijke toegangscode kunt u bij ons om een cilinderslot vragen, dat u op uw eigen opslagruimte kunt plaatsen. U kunt nooit zeker genoeg zijn immers.

Uw spullen tijdelijk opslaan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Easybox!

Klik om meer te lezen op tijdelijke opslagruimte en inboedel opslag

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in