Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Uw inboedel opslag

Inboedel opslag opslaan

U gaat binnenkort verhuizen, uw kind komt tijdelijk terug naar het ouderlijk huis, uw woning wordt gerenoveerd of een dierbare van u is komen te overlijden. Allerlei situaties, leuk of vervelend, waarbij het een uitkomst kan zijn om inboedel opslag te huren. Per situatie of per inboedel verschilt het hoeveel ruimte er nodig is om uw inboedel in op te slaan. Om die reden biedt Easybox meerdere soorten ruimtes aan voor uw inboedel opslag. U kunt kiezen uit de volgende opties voor de opslag van uw inboedel: XXS, XS, S, M, L, XL en XXL.

Hoe kan ik het best mijn inboedel opslaan?

Een bankstel, een servieskast, servies, een tv meubel, de eettafel, een kantoorprinter, werkbureau ’s, allemaal items die onder een inboedel vallen. Geen van deze items worden echter op dezelfde manier ingepakt. Het servies heeft meer beschermlagen nodig dan een tv meubel en een printer kan minder goed tegen stof dan een eettafel. Hoe kan ik dan mijn inboedel het best opslaan om schade te voorkomen?

Wanneer u met het kantoor verhuisd, of er is een ruimte tekort, kunt u ervoor kiezen om uw inboedel op te slaan. Bij uw inboedel zitten naast bureaus en bureaustoelen ook apparaten, zoals een printer inbegrepen. Dan kunt u ervoor kiezen om voor een vocht- en vriesvrije opslag te gaan, om bijvoorbeeld waterschade te voorkomen. Daarnaast kunt u de apparaten bedekken met een plastic zeil, waardoor stof geen gevaar zal vormen voor het apparaat. Hiermee bent u ervan verzekerd dat het apparaat na het in gebruik name van de opslag, gewoon weer functioneel zal zijn.

Wanneer u binnenkort in een nieuwe woning trekt en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan, moet dit zonder slag of stoot gaan. Servies is een voorbeeld van inboedel dat extra aandacht nodig heeft bij het inpakken. Zorg er in dit geval voor dat u het inwikkelt in papier en daarbovenop nog eens bubbelfolie. Hiermee beperkt u de kans van schade enorm. Deze vorm van inpakken kunt u uiteraard ook doortrekken naar de rest van uw inboedel.

Wat zijn de voordelen van Easybox

U wilt uw inboedel niet zomaar ergens opslaan, het moet vertrouwd, veilig, makkelijk en toegankelijk voelen. Hieronder sommen we op, waarom wij denken dat Easybox voor u de perfecte optie zal zijn:

  • Easybox voldoet aan de hoogste eisen die verzekeraars stellen aan bedrijven gelijk aan dat van ons op het gebied van brand- en inbraakeisen. De terreinen worden 24/7 bewaakt door ons camerasysteem, er zijn bewegingssensoren aanwezig en alarmsystemen. Naast dat iedereen een persoonlijke toegangscode ontvangt kunt u ervoor kiezen om uw eigen box te vergrendelen met een door ons geleverd cilinderslot. De sleutel tot dit slot heeft alleen u in het bezit.
  • Alle vestigingen zijn 7 dagen in de week geopend van 06:00 ’s ochtends tot 23:00 uur in de avond. Zo kunt u uw inboedel opslag ook naast de werkuren goed bereiken.
  • Voor de opslag van uw inboedel hoeft u geen rugklachten te krijgen. In elke vestiging is het mogelijk om gebruik te maken van onze transportwagens, waarmee u makkelijk uw spullen van A naar B kunt verplaatsen.
  • U kunt vrijwel direct een opslagruimte innemen. Vraag ons naar de mogelijkheden.
  • Het opzegtermijn van Easybox begint al vanaf 14 dagen.

Een opslagruimte huren voor uw inboedel. Vraag bij Easybox een vrijblijvende offerte aan.

Klik om meer te lezen op inboedel opslag huren

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in