Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Inboedel opslag huren

Inboedel opslag huren voor uw spullen

Er zijn diverse redenen mogelijk waarom u een inboedel opslag wilt huren. U gaat verhuizen en u wilt in de tussentijd tijdelijk uw spullen ergens kunnen stallen. Uw kind komt voor een periode terug naar het ouderlijk huis en wilt liever geen afstand doen van zijn/haar spullen. Of een meer vervelende reden kan zijn dat een dierbare van u is komen te overlijden. Om wat ademruimte te creëren in deze situaties kan een meubelopslag huren hier bij helpen.

Een inboedel kan om een aantal stoelen gaan of om een inboedel dat met gemak een huis van 200m2 vult. Die vraagt logischerwijs ook om verschillende opslagruimtes. Voor beide situaties bieden wij een gepaste oplossing. Wilt u een inboedel opslag huren, dan kan dit al vanaf 1m2 met de opslagruimte XXS. Of u kunt tot het uiterste gaan door een opslagruimte voor inboedel te huren genaamd: opslagruimte XXL. De laatst genoemde gaat tot wel 18m2 waar u gemiddeld zo’n 475 verhuisdozen in op kunt slaan.

Hoe kan ik mijn inboedel het best inpakken?

Een opslagruimte huren voor uw inboedel moet zo efficiënt en veilig mogelijk gaan. Het kan namelijk zo zijn dat uw spullen tijdens het verplaatsen schade oplopen of dat het niet juist is ingepakt voor de omstandigheden waarin het materiaal zich verkeerd.
Om dit te voorkomen kunt u bijvoorbeeld een inboedel opslag huren dat vocht- en vriesbestendig is. Voor wanneer u apparaten opslaat die niet tegen vocht kunnen of etenswaren die niet onder het nulpunt mogen komen.  
Mocht u een machine op willen slaan zoals een printer, dan is het verstandig om deze met een plastic in te pakken. Zodoende komt er geen stof op plekken waar het niet hoort te komen. Dit voorkomt een defect of zelfs een mogelijke brand wanneer het apparaat weer in gebruik wordt genomen.
Mocht u vragen hebben voor het inpakken van uw spullen, kunt u ons altijd bellen op: 078 6 120 110.

Ik wil mijn inboedel tijdelijk opslaan. Kan dit?

Een inboedel opslag huren kan vrijwel direct, dit is bijvoorbeeld fijn wanneer u omhoog zit in een vervelende privé situatie. Mocht de situatie waarin u verkeert geen langdurige huur vereisen is het mogelijk om ons opzegtermijn van 14 dagen te hanteren. Dit zorgt ervoor dat u flexibel kunt zijn en niet veel hinder zult ervaren. Let wel: contracten voor een langere duur kunnen wij in verband met het termijn tegen een lager tarief aanbieden. Vraag ons naar de mogelijkheden hierin.

Meubelopslag huren? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Klik om meer te lezen op inboedel opslag.

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in