Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Tijdelijk opslagruimte huren in Oosterhout

bij Easybox

Gaat u verhuizen en wilt u om deze reden tijdelijk opslagruimte huren in Oosterhout? Dat kan! Ook voor het opslaan van vertrouwelijke documenten, bedrijfsinboedel, seizoensgebonden voorraad en uw skispullen kunt u tijdelijk opslag in Oosterhout huren. Bij Easybox kunt u kiezen uit diverse soorten opslagboxen: XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. Er is ruimte vanaf 1m2 tot wel 18 m2, oftewel 10 tot 475 verhuisdozen! Ruimte genoeg om tijdelijk uw spullen onderdak te bieden. 

In welke situatie kan ik een tijdelijke opslagruimte huren?

  1. Gaat u verhuizen met uw gezin of met het hele bedrijf, dan kan het voorkomen dat u uw inboedel tijdelijks ergens onderdak moet bieden. Voordat u in het nieuwe pand of uw nieuwe huis kunt trekken. Vervelend, dat is het zeker. Maar dit komt vaker voor dan u denkt.
  2. Heeft u een winkel dat in de zomer zwemkleding, snorkel spullen, opblaas bedden verkoopt en in de winter, wintersport gerelateerde items? Dan wilt u hoogstwaarschijnlijk buiten het seizoen om de spullen ergens kwijt, zodat u het jaar erop alles weer in de verkoop kunt plaatsen. Helaas heeft niet iedere winkeleigenaar hier ruimte voor. Een goede oplossing kan zijn om tijdelijke opslag te huren in Oosterhout.
  3. Ook in minder fijne situaties kan het fijn zijn om een tijdelijke opslagruimte te huren in Oosterhout. Denk bijvoorbeeld aan een scheiding of het overlijden van een dierbare. In dit soort situaties denken wij graag met u mee, zeker gezien het feit dat u meer aan uw hoofd heeft op het moment.

Hoe snel kan ik een tijdelijke opslagruimte betrekken?

Zodra u bij ons een vrijblijvende offerte heeft aangevraagd via het formulier dat u hieronder ziet, nemen wij contact met u op. Hierbij geven wij aan wanneer het huurcontract in kan gaan. Over het algemeen kunt u de ruimte direct betrekken. Wilt u hierover meer te weten komen? Bel ons dan op 078 6 120 110.

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in