Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Inboedel opslag Oosterhout

bij Easybox

Wat kost een opslagbox huren in Oosterhout ongeveer? Een terechte vraag die u aan uzelf stelt alvorens u over gaat tot het tekenen van een huurcontract. De prijzen die wij bij Easybox hanteren verschillen echter per wens of toepassing. Wilt u een grote of een kleine opslag en moet deze ruimte tegen vocht en vrieskou bestand zijn, is de huur voor een langere of een kortere periode? Allemaal factoren die een invloed hebben op de maandelijkse kosten. Wanneer u bij ons een offerte vrijblijvend opvraagt, vragen wij u uw wensen zo duidelijk mogelijk op papier te zetten. Zo kunnen wij voor u de inboedel opslag ruimte in Oosterhout regelen tegen de beste prijs.

Waarom u het best bij Easybox kunt huren

Bij Easybox maken wij het zo makkelijk mogelijk voor u door elke stap van de weg met u mee te denken. Hieronder beschrijven wij een aantal punten die door oude of huidige klanten als fijn worden bevonden:

  • Als u opslagruimte wilt huren tegen lage prijzen in Oosterhout dan is dat goed mogelijk. Wij denken graag mee met uw wensen en het budget dat u er voor vrij kan maken. Door deze twee factoren mee te nemen in ons voorstel komen we samen altijd tot de perfecte oplossing.
  • De vestiging in Oosterhout is 7 dagen in de week tussen 06.00 en 23.00 uur te betreden middels uw persoonlijke toegangscode. Dit betekent dat u in uw weekend en buiten uw werk om makkelijk bij uw persoonlijke of zakelijke spullen kunt komen.
  • U kunt vrij gebruik maken van onze steekwagens op locatie om eventuele rugklachten bij het zware tilwerk te voorkomen. Tegelijkertijd kunt u in één ronde veel meer spullen meenemen. Ideaal wanneer u een grote opslagruimte huurt.
  • Het pand in Oosterhout wordt rond de klok bewaakt door ons camerasysteem. Daarnaast is het pand voorzien van bewegingssensoren en brandmelders, waardoor wij aan alle eisen voldoen die een verzekeraar stelt aan een bedrijf als het onze. Naast uw persoonlijke toegangscode is het ook mogelijk om uw box extra te beveiligen met een cilinderslot. U en alleen u heeft de toegang tot dit extra slot. Vraag ons naar de mogelijkheden!
  • Elk type ruimte komt ook met een optie die tegen vrieskou en vocht bestand is. Fijn voor als u bijvoorbeeld uw elektronische apparaten op wilt slaan of items die niet tegen de vrieskou bestand zijn.

Ik wil een box kopen, kan dit?

Wat kost een opslagruimte in Oosterhout als ik dit wil kopen? Helaas is het niet mogelijk om bij Easybox een opslagruimte aan te schaffen voor definitief gebruik. Wel kunnen wij u een scherp voorstel doen, waar u bijna geen nee tegen kan zeggen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de huurt van een langere periode. Of bel voor meer informatie naar: 078 6 120 110.

Wat kost de opslag inboedel in Oosterhout bij Easybox? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in