Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Meubelopslag huren in Oosterhout

bij Easybox

Heeft u thuis een tekort aan ruimte, gaat u verhuizen of maken de oude meubels plaats voor iets nieuws? In alle gevallen heeft u wellicht ruimte nodig om de spullen te kunnen stallen. Hiervoor kunt u meubelopslag huren in Oosterhout bij Easybox. U kunt hier opslagruimte huren tot wel 18m2, dat voldoende ruimte kan bieden voor het opslaan van een bank, een kast, een bed en meer.

Hoe kan ik mijn meubels het beste beschermen tegen mogelijke schade?

Wanneer u meubelopslag wilt gaan huren in Oosterhout, kan het zijn dat hier breekbare items tussen zitten of meubels die absoluut geen schade op mogen lopen. Wellicht wilt u het nog in de toekomst gaan gebruiken, weggeven aan uw kinderen of voor de verkoop op bijvoorbeeld Marktplaats. Dat begrijpen wij! Hieronder voorzien wij u van een aantal tips, om eventuele schade te voorkomen.

  1. Een koffietafel van glas, een kast met glazen ruiten, een prachtig eikenhouten bijzettafel. Allemaal items die makkelijk schade op kunnen lopen, en waar u dat liever niet bij ziet gebeuren. Wij raden het hierbij aan om de spullen zoveel mogelijk in bubbelfolie, kartonpapier of oude dekens in te wikkelen. Zodoende worden de meeste klappen opgevangen en blijven de spullen er puntgaaf uitzien.
  2. Bedek items die stofgevoelig zijn met een plastic zijl. In de opslagruimtes die niet stofvrij zijn, zullen de spullen die niet beschermd zijn snel, veel stof vangen.
  3. Voordat u alle spullen bij ons opslaat, raden wij het aan om hier een lijst van te maken. Wanneer u de opslagruimte weer leeghaalt, kunt u stapsgewijs nagaan of u geen dingen mist.

Welke voordelen biedt Easybox?

  1. Onze locaties voldoen allemaal aan de hoogste eisen die verzekeraars aan bedrijven als het onze stellen. Er is 24/7 videobewaking, iedere klant heeft een eigen toegangscode en u kunt uw opslagruimte van een cilinderslot voorzien.
  2. Als u meubelopslag wilt huren in Oosterhout zal er hoogstwaarschijnlijk een hoop tilwerk aan vooraf gaan voordat u de deur achter u kunt sluiten. Zwaar werk! Hier bieden wij echter een oplossing in. Maak vrijblijvend gebruik van alle transportmogelijkheden die aanwezig zijn in en om het pand. Pak bijvoorbeeld een steekwagen.
  3. Als u vanuit Breda richting het noorden over de A27 rijdt, bent u binnen een paar minuten bij Easybox Oosterhout. Makkelijk bereikbaar!
    Onze locatie(s) zijn 7 dagen in de week tussen 06.00 en 23.00 uur geopend. U kunt dus ook makkelijk even voor of na het werk uw opslagruimte betreden.

 

Meubelopslag huren in Oosterhout? Vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in