Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Huur nu een opslagruimte in Oosterhout bij Easybox

bij Easybox

Tegen een relatief laag bedrag kunt u bij Easybox veilig, flexibel en makkelijk een opslagruimte huren in Oosterhout. U kunt kiezen voor een mini opslag, een middel formaat of u kunt kiezen voor de grootste opties. Deze ruimtes verschillen van 1m2 tot 18m2, u kunt dit vergelijken met verhuisdozen. In de kleinste optie kunt u er 10 kwijt en in de grootste zo’n 475.

Wanneer u een opbergruimte gaat huren in Oosterhout bent u ervan verzekerd dat uw spullen veilig en droog opgeslagen liggen. Het terrein en het pand worden 24/7 bewaakt door ons videobewakingssysteem. Daarnaast is het pand rondom voorzien van bewegingssensoren en brandmelders. Hiermee voldoen wij aan de hoge eisen die verzekeringsmaatschappijen handhaven.

Daarnaast is elke klant van een unieke toegangscode voorzien, waarmee u elke dag van de week tussen 06.00 en 23.00 uur het pand binnen kunt lopen.

Uit welke opslagruimte kan ik kiezen?

U kunt kiezen bij de huur van een opslagruimte in Oosterhout uit de volgende opties: XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. U kunt hiermee wel 10 tot 475 verhuisdozen opslaan of kiezen uit een mix tussen uw inboedel, apparatuur en sportitems. Heeft u in eerste instantie gekozen om bijvoorbeeld voor de XS opslagruimte te gaan, maar merkt u na een tijdje dat u meer ruimte nodig heeft? Dan kunnen wij samen naar andere, mogelijke opties kijken.

De voordelen van het huren bij Easybox

U wilt een opslag ruimte huren in Oosterhout, maar u heeft geen idee voor welk bedrijf u moet gaan? Hieronder noemen wij een aantal voordelen aan het huren bij Easybox:

  • Vanaf de A27 is onze locatie in Oosterhout makkelijk te bereiken. Als u vanaf Breda richting het noorden rijdt en de eerst mogelijke afslag in Oosterhout neemt, bent u binnen een handomdraai bij Easybox aangekomen.
  • Een opslagunit huren in Oosterhout kan voor een korte of een lange periode. Wij denken graag met u mee en zijn hierin flexibel.
  • De verhuur van een opslagruimte in Oosterhout kan vandaag al beginnen. Heeft u het huurcontract getekend dan kunt u al heel snel de ruimte vullen met bijvoorbeeld uw inboedel!
  • Door gebruik te maken van onze steekwagens kunt u makkelijk en zonder rugklachten veel spullen heen en weer verhuizen. Vraag onze medewerkers waar u deze kunt vinden.

 

Huur nu een opslagruimte in Oosterhout bij Easybox. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in