Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een bedrijfs opslagruimte huren in Oosterhout

bij Easybox

Wanneer u in producten handelt komt het al snel voor dat de ruimte die u heeft vol raakt met bijvoorbeeld de voorraad. Dit is een heel ander verhaal wanneer u diensten levert. Dat maakt het voor sommige ondernemers lastig! De oplossing kan voor u liggen in een bedrijfs opslagruimte huren in Oosterhout.

Voor een kleine voorraad, wat archiefdozen of voorraad van diverse kantoorartikelen kunt u beginnen met het huren van een kleine opslag. Deze ruimtes beginnen bij 1m2 en lopen op tot wel 7m2. U kunt deze ruimtes vergelijken met verhuisdozen, in de kleinste kunt u 10 dozen kwijt, in de ruimte van 7 m2 wel 180 verhuisdozen. Wilt u echter een bedrijfs opslagruimte huren in Oosterhout die wat meer ruimte dient te hebben, dan is dat ook goed mogelijk. Hiervoor hebben wij nog een tal van opties, die beginnen bij 7 m2 en tot 18m2 oplopen.

Liggen mijn archiefdozen droog opgeslagen?

Een bedrijfs opslagruimte huren in Oosterhout voor verschillende doeleinde, vereist ook verschillende eigenschappen. Wanneer u belangrijk papierwerk wilt opslaan, of apparaten die niet tegen vocht of vries bestand zijn, bieden wij hier een oplossing in. Voor spullen die niet tegen dit soort elementen zijn opgewassen. Vraag ons voor meer informatie, we staan u graag tewoord.

Ik kijk niet uit naar het tilwerk

Wij begrijpen het maar al te goed dat u er tegen op zit te kijken om alle zware dozen en spullen naar de box te verplaatsen. Zeker wanneer dit onder werktijd plaatsvindt. Hiervoor kunt u echter vrijblijvend gebruik maken van de transportmogelijkheden die in Oosterhout aanwezig zijn. Maak bijvoorbeeld slim gebruik van één van de steekwagens.

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in