Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Inboedel opslag huren Gorinchem

Uw kind komt bij u inwonen, maar kan of wil geen afstand nemen van zijn of haar inboedel. Op dit moment heeft u hier echter zelf geen ruimte voor. Dit is één van de vele situaties die voor kunnen komen waarbij een tijdelijke opslag van inboedel Gorinchem een oplossing in kan bieden. Ook wanneer een kantoorpand leeggehaald moet worden, of u tijdelijk uw inboedel wilt parkeren tijdens uw eigen verhuizing.

Tips bij opslag van uw inboedel

  • Zorg ervoor dat breekbare items zoals uw servies van noppenfolie of een laag papier zijn voorzien. Zodat het servies in zijn geheel weer naar een nieuwe bestemming gebracht kan worden, nadat u gebruik heeft gemaakt de inboedel opslag in Gorinchem.
  • Wanneer uw inboedel ook uit een koelkast en/of een vriezer bestaat, raden wij aan om deze van te voren een nacht uit te zetten. Hiermee voorkomt u dat overige inboedel spullen waterschade oplopen, door het smeltende ijs.
  • Als u meubelopslag wil huren in Gorinchem kan het voorkomen dat er stof ontstaat in de units. Bedek matrassen, banken en andere stofgevoelige items met een hoes of een dekzeil.
  • Wanneer u inboedel opslag in Gorinchem wil huren bij Easyboxen het gaat hierbij om meerdere items raden wij het aan deze alvorens te noteren. Hiermee kunt u stapsgewijs bijhouden tijdens het leegmaken van de box of alles compleet en wel is.

Hoeveel items aan inboedel kan ik bij Easybox opslaan?

Bij de Easybox vestiging in Gorinchem bieden we diverse soorten opslagruimte aan, van XXS tot XXL. Waar opslagruimte XXS ruimte biedt van 1 tot 1,5m2 gaat onze XXL opslagruimte wel tot 15 á 18m2. Om een beter beeld voor u te schetsen; van circa 10 verhuisdozen tot circa 475 verhuisdozen.
Mocht u voor meubelopslag huren in Gorinchem is dit ook goed mogelijk met een grote opslag box.  Schets dit beeld voor u verwarring? Dan nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend onze vestiging in Gorinchem te komen bekijken.

Voordelen van de inboedel opslag van Easybox in Gorinchem

  • De inboedel opslag in Gorinchem van Easy box is 7 dagen per week van 06:00 tot 23:00 te bereiken middels je eigen toegangscode.
  • De vestiging van Easy Box in Gorinchem – evenals al onze andere vestigingen – wordt 24/7 met camerabeveiliging bewaakt.
  • Easy Box Gorinchem ligt naast de A27, bij afslag 24. Dit maakt het niet alleen makkelijk vindbaar, het is ook goed toegankelijk.
  • Uw inboedel is makkelijk van de ingang, naar de opslagruimte te verplaatsen en andersom. In onze vestigingen vindt u diverse transportwagens waarmee de inboedel verplaatst kan worden.
  • De opslagruimte van Easy box Gorinchem is per direct beschikbaar.

Ik ga verhuizen en wil maar voor korte duur gebruik maken van de dienst. Is dit mogelijk?

Ja, het is mogelijk om inboedel opslag Gorinchem voor korte duur te huren van Easy box, ook voor de grote varianten als de XXL opslag. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op, die wij voor u op maat maken. Sla uw inboedel veilig op bij Easy Box Gorinchem. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in