Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een grote opslagruimte huren in Gorinchem

bij Easybox

Heeft u veel spullen, machines of ander materiaal dat u graag ergens stalt in plaats van bij u thuis of in het bedrijfspand? Dit kan bijvoorbeeld komen door een tekort aan ruimte, voor tijdelijke opslag van uw inboedel tijdens een verhuizing of voor het stallen van verzamelobjecten en kunstwerken. Daarnaast zijn er uiteraard nog vele andere situaties die zich voor kunnen doen. Een oplossing hiervoor kan zijn door een grote opslagruimte te huren in Gorinchem bij Easybox.

Waar kan een grote opslagruimte voor dienen?

Onder een Opslagruimte XXL verstaan wij een box van 15 tot 18m2. Om hier een goed beeld bij te schetsen voor u, hebben we een voorbeeld van normale verhuisdozen. In deze box passen er maar liefst 475! Of er is ruimte voor circa 15 pallets. Hierbij is het goed mogelijk om een groot aantal dozen, een printer of een bank, kasten, een fiets en andere items samen op te bergen. Of dit nu om uw (bedrijfs) inboedel of productvoorraad gaat.
Als u een grote opslagruimte wilt huren in Gorinchem is dit per direct mogelijk!

Een grote opslagruimte huren is veilig en toegankelijk

7 dagen per week kunt u uw eigen opslagruimte bereiken tussen 06:00 en 23:00. Dit maakt het voor u ook makkelijk om doordeweeks, buiten werk om, spullen in of uit te laden mocht u de weekenden niet kunnen. Om het gebouw binnen te treden krijgt u van een ons, een unieke toegangscode bij het tekenen van het contract.

Onze terreinen worden 24/7 middels een camerasysteem bewaakt, waardoor u verzekerd bent van een veilige omgeving voor uw waardevolle spullen. Wilt u een grote opslagruimte huren in Gorinchem, maar deze nog beter beveiligen? Dan kan dit door middel van een cilinderslot, dat u nieuw (en gratis) van ons krijgt.

Waar in Gorinchem zit Easybox?

Wanneer u op de A27 rijdt in de richting van Breda of in de richting van Utrecht, kunt u afslag 24 nemen. Hierna volgt u de dijk richting Gorinchem en neemt tweemaal de eerste afslag, rechts. Aan de rechterzijde ziet u aan het begin van de straat onze vestiging in Gorinchem staan.

Wat zijn de vervolgstappen?

Wanneer u eenmaal overtuigd bent van onze diensten kunt u via dit formulier een offerte op maat aanvragen. Mocht dit (nog) niet het geval zijn, bieden wij graag de optie aan u om vrijblijvend een rondleiding door het pand te krijgen. Hierbij krijgt u direct een goede indruk van de grootte van de diverse opslagruimtes en de veiligheid die wij 24/7 bieden. Bent u na deze rondleiding wel overtuigd om een grote opslagruimte te huren in Gorinchem, zet onze collega dit direct voor u in gang.

Ook een grote opslagruimte huren? Vraag direct een offerte aan.

Waarom mensen grote opslagruimtes nodig hebben

Mensen huren graag grote opslagruimtes bij Easybox omdat wij de perfecte oplossing bieden voor al hun opslagbehoeften. Onze grote opslagruimte te huren in Gorinchem is ideaal voor bedrijven die hun inventaris uitbreiden, huiseigenaren die aan het verbouwen zijn of iedereen die extra ruimte nodig heeft voor grote spullen. Met onze beveiligde faciliteiten en flexibele huurvoorwaarden, maakt Easybox het een fluitje van een cent om de perfecte grote opslagruimte te huren in Gorinchem voor elke situatie.

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in