Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een bedrijfs opslag huren in Gorinchem

bij Easybox

Heeft u een productvoorraad dat u graag elders opslaat? Wilt u het archief van de voorgaande jaren een plek geven waar het niet in de weg staat of wilt u nog geen afstand doen van de oude laptops en/of printers. Dat kunnen wij goed begrijpen, het kan namelijk voorkomen dat deze items ergens in de toekomst weer van pas kunnen komen. Voor deze situaties én meer kunt u bedrijfs opslag huren in Gorinchem.

Bedrijfs opslag huren voor het archief

Wanneer uw archief niet online staat opgeslagen, maar fysiek, kan dit enorm veel ruimte innemen in het kantoor. Ruimte die goed voor andere doeleinde gebruikt kan worden. Dit is zonde! Een oplossing hiervoor kan zijn door bedrijfs opslag te huren in Gorinchem, waar het al mogelijk is om een opslagruimte vanaf 1m2 te huren; Opslagruimte XXS. Dat klinkt weinig, maar deze ruimte biedt opslag voor zo’n 10 verhuisdozen. Mocht u veel meer dozen of items hebben die u elders wilt opslaan. Onze opslagruimte gaan wel tot 18m2 (en alles daar tussenin), deze opslagruimte heet de: Opslagruimte XXL.

Hoe weet ik dat ons archief of onze spullen veilig en droog liggen?

De vestiging Easybox Gorinchem, evenals alle andere vestigingen worden 24/7 bewaakt door ons camerasysteem. Klanten, waaronder u krijgen ieder een unieke toegangscode, waarmee alleen hij of zij binnen kan komen. Daarnaast raden wij het aan, mits dit gewenst is, om een stevig hangslot aan te schaffen. Waar alleen u de sleutel van heeft. Dit maakt bedrijfs opslag huren in Gorinchem veilig en vertrouwd. Mocht u naast het archief ook machines zoals een printer op willen bergen, raden wij het aan deze af te dekken tegen het stof.

Zwaar tilwerk is niet nodig bij Easybox in Gorinchem

Wanneer u bedrijfs opslag wilt huren in Gorinchem kijkt u wellicht op tegen het zware tilwerk. Dit zijn zorgen die wij graag voor u wegnemen. Door ons pand staan transportwagens verspreid, waarmee u de zware archiefdozen makkelijk en snel naar de opslagruimte kunt brengen

Is Easybox goed bereikbaar en wanneer is het geopend?

Wanneer u over de A27 rijdt, in de richting van Breda of Utrecht kunt u afslag 24 nemen. Hier volgt u de Nieuwe wolpherensedijk waarbij u afslaat op de Ambonstraat. Op de Abonstraat neemt u de eerste afslag aan uw rechterkant, Easybox Gorinchem is aan uw rechterzijde.

Onze vestigingen zijn geopend vanaf 06:00 tot 23:00 uur. Hiermee kunt u ook buiten werktijden om uw opslagruimte bereiken.

Bedrijfs opslag nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in