Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een kleine opslag huren in Gorinchem

Easybox Gorinchem biedt de mogelijkheid voor het huren van een kleine opslag

Het kan voorkomen dat u spullen bezit, die u liever niet wegdoet, maar er tegelijkertijd ook nét geen ruimte voor heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waardevolle foto’s uit het verleden, bedrijfsinformatie uit een bepaalde periode, apparatuur van het kantoor of seizoensgebonden spullen voor bijvoorbeeld het skiën. Een opslag huren bij Easybox, zou hierin de oplossing kunnen bieden. De mini opslag in Gorinchem biedt de mogelijkheid om vanaf 1 tot 15m2 een box te huren. Geschikt voor het bergen van bijvoorbeeld tien verhuis of archiefdozen en een ski set.

De voordelen van een mini opslag in Gorinchem

Hieronder schetsen wij een beeld van de voordelen die bij het huren van een mini opslag komen kijken.

  • Gaat u met het kantoor of eigen woning verhuizen en is het wenselijk om een aantal documenten of spullen een tijdelijk & veilig onderdak te bieden. Dan is een kleine opslag huren in Gorinchem een geschikte oplossing voor uw situatie. Doordat wij met persoonsgebonden toegangscodes werken en ook de optie bieden om uw eigen box af te sluiten, bent u verzekerd dat de items veilig achter slot en grendel liggen. Daarnaast wordt ons terrein 24/7 bewaakt. Dit ontzorgt u niet alleen met het bergen van spullen, ook biedt het u een stuk rust.
  • Naast de mogelijkheid om een kleine opslag te huren in Gorinchem, bieden wij nog tal van andere formaten aan, bijvoorbeeld een XXL variant.
  • Easybox Gorinchem is goed bereikbaar. Wij zitten naast de A27 gevestigd richting Breda of Utrecht. Om ons te bereiken kunt u aan weerszijde afslag 24 nemen.
  • Zeven dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur is uw eigen opslag te bereiken met uw persoonlijke toegangscode en het nieuwe cilinderslot. Dit maakt het makkelijk om buiten werk of privéafspraken om, toch bij uw eigendommen te kunnen komen.

Wanneer u een mini opslag huurt in Gorinchem kunt u uw spullen makkelijk heen en weer verplaatsen dankzij de transportwagens die door het pand verspreidt staan. Dit scheelt een hoop sjouwwerk en voorkomt lichamelijke klachten.

Eerst even de ruimte inspecteren?

Voordat u een kleine opslag gaat huren in Gorinchem, biedt Easybox de mogelijkheid tot een vrijblijvende rondleiding. Hierbij kunt u niet alleen de veiligheid controleren die Easybox te bieden heeft, ook krijgt u een goed beeld van wat u kwijt kunt in een bepaald type opslag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de opslagruimte te huur Gorinchem.

Flexibele huurcontracten voor een kleine opslag

De diverse soorten opslagruimte zijn direct voor u beschikbaar na het tekenen van een huurcontract. Zit u onverwacht omhoog met spullen, dan kunt u deze vrijwel direct bij ons opslaan. Laat ons vooral weten waarmee Easybox u van dienst kan zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in