Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een opslagruimte huren tegen mooie prijzen in Gorinchem

Een opslagruimte huren tegen goede prijzen in Gorinchem

Opslagruimte huren tegen mooie prijzen in Gorinchem kan bij Easybox! De prijzen verschillen per wens. Wilt u tussen een kleine, een middelformaat, een grote of een vocht- en vriesvrije opslagruimte kiezen, dan zult u een prijsverschil zien. Mocht u specifiek een goedkope opslagruimte willen huren in Gorinchem, dan passen we onze offerte op uw budget aan. Een opslagruimte huren tegen mooie prijzen in Gorinchem is dus goed mogelijk.

Ik wil een opslagbox kopen, kan dit bij Easybox?

U wilt graag een opslagruimte kopen in Gorinchem en omgeving. Kan dit bij Easybox? Nee, helaas is het niet mogelijk om een ruimte bij ons aan te schaffen voor onbepaalde tijd. Het is echter wel mogelijk om opslagruimte te huren voor prijzen in Gorinchem waar u, u tegen zegt! Wilt u weten wat u ongeveer per maand kwijt bent aan de huur? Vraag bij ons een offerte aan of bel ons op dit nummer: 078 6 120 110.

Waarom bij Easybox een opslagruimte huren?

Er zijn binnen Easybox diverse processen en punten die het huren voor u fijn kan maken. Hieronder lichten we een aantal punten toe:

  • De spullen die u naar onze locatie verhuist, klein, groot, licht of zwaar kunt u heel makkelijk verplaatsen dankzij onze transportwagens. Dit voorkomt mogelijke rugklachten, waar u wellicht veel last van kan ondervinden. Tevens kunt u veel meer in één keer van en naar de opslagruimte meenemen.
  • Al onze vestigingen worden de hele week, de klok rond beveiligd door ons camerasysteem. De vestigingen voldoen aan de hoogste eisen die verzekeraars stellen aan bedrijven als Easybox, voor zowel de brand als inbraakeisen. Daarnaast zijn de gebouwen voorzien van alarmsystemen en bewegingssensoren.
    Om het beveiligingsproces nog beter te maken, werken we met unieke, persoonlijke toegangscodes. Elke klant krijgt een unieke code bij het tekenen van het huurcontract. Deze code moet u voor uzelf houden om een mogelijke kink in de kabel te voorkomen. Naast de toegangscode is het mogelijk om uw unit met een cilinderslot extra te beveiligen. Dit slot is bij aanschaf via ons uw eigendom en dit blijft zo, ook na uw contract bij Easybox.

De vestigingen zijn een groot deel van de week vrij te betreden met uw persoonlijke pincode. 7 dagen in de week, tussen 06:00 en 23:00 uur kunt u uw eigen opslagbox betreden. Dit is een voordeel voor mensen die een groot deel van de week werken of juist in het weekend doorgaans weinig tijd hebben.

Opslagruimte huren tegen mooie prijzen in Gorinchem? Vraag bij Easybox uw vrijblijvende offerte aan!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in