Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Hoe Easybox Amersfoort een webshop-eigenaar hielp!

Easybox

Easybox

Opslagruimte op maat

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bij Easybox kunnen zowel particulieren als ondernemers een opslagruimte huren. Iedereen is bij ons welkom! We zien vaak dat vooral webshop-eigenaren van deze mogelijkheid gebruikmaken. Voor hen is het namelijk een heel slimme keuze om bij ons een opslagruimte te huren. De voornaamste reden is dat u als webshop-eigenaar, de winkel als het ware met u mee kan laten groeien. Bij ons kunt u namelijk altijd een box huren waarvan u ook daadwerkelijk elke vierkante meter gebruikt. Heeft u een kleinere box nodig, omdat u even wat minder verkoopt? Dan kunt u tijdelijk een kleinere box bij ons huren dan dat u al doet. Maar wat als uw webshop juist ineens ontzettend hard groeit? Is het dan ook een goed idee om een opslagruimte bij Easybox te huren? Ja zeker! Dat bewees namelijk kortgeleden een webshop die besloot om een opslagruimte te huren bij Easybox in Amersfoort.

Meer omzet, maar ook meer goederen

De webshop verkoopt bakproducten en bestaat al ruim 10 jaar. De afgelopen jaren groeide de webwinkel elk jaar een beetje. Doordat de groei elk jaar ongeveer hetzelfde was, kon de webshop goed inschatten hoeveel ruimte ze nodig hadden om de goederen in op te slaan.

Echter is de populariteit van bakken onder thuis- en hobbybakkers enorm toegenomen. Dit komt vooral door programma’s als Heel Holland Bakt. Hierdoor zag de webshop in 2 jaar tijd de omzet enorm stijgen. Er waren meer mensen nodig om alle bestellingen op tijd de deur uit te kunnen doen, maar er was ook meer opslagruimte nodig om aan de vraag van de consument te kunnen voldoen.

Met de handen in het haar

Het is voor een webshop-eigenaar natuurlijk fantastisch als zijn webshop ineens hard groeit, toch zat de eigenaar van deze webshop wel even met zijn handen in het haar.

Doordat de webshop zo goed liep, had hij meer opslagruimte voor de goederen nodig, dan dat hij had in het pand waarin zijn momenteel zit gevestigd. Echter heeft hij voor het huren van dit pand een huurcontract ondertekent waar hij nog zeker een jaar aan vast zit. Daarnaast wil de webshop eigenaar ook niet ‘zomaar even’ een groter pand. Het pand moet namelijk goed bereikbaar zijn door zowel vrachtwagens als zijn medewerkers. Bovendien moet er in het pand niet alleen voldoende opslagruimte, maar ook voldoende kantoorruimte aanwezig zijn voor het groeiend aantal kantoorpersoneel. Niet zo gek dus dat deze webshop-eigenaar even met zijn handen in het haar zat.

Easybox in Amersfoort

In deze situatie leek het de webshop-eigenaar het meest verstandig om een opslagruimte te huren. Zodoende kwam hij bij Easybox in Amersfoort terecht. Het huren van een opslagruimte bij Easybox heeft voor de webshop-eigenaar een aantal voordelen.

Dat zijn:
-De groei van de webshop wordt niet meer belemmerd door ruimtegebrek;
-De webshop-eigenaar kan altijd grotere of juist een kleinere box huren;
-De eigenaar zal zelfs, mocht dat nodig zijn, meerdere boxen kunnen huren bij Easybox Amersfoort;
-Easybox Amersfoort is vanaf het bedrijfspand van de webshop erg goed te bereiken. Hierdoor kunnen medewerkers van de webshop eenvoudig heen en weer rijden om goederen uit de opslagruimte te halen.
-Dankzij de goede service van Easybox, kan de eigenaar zijn spullen niet alleen droog maar ook veilig opslaan.

Bovendien kreeg de eigenaar door het huren van een box bij Easybox niet alleen de gelegenheid om de groei van zijn webshop te bevorderen, maar ook de ruimte om goed op zoek te kunnen gaan naar een andere bedrijfspand wanneer het huurtermijn van het huidige pand bijna afloopt.

Komt u ook ruimte te kort?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Easybox in Amersfoort? Klik op Opslagruimte Amersfoort om onze locatie te bekijken!

Ook interessant