Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Hoe een manege bij Easybox Roosendaal terechtkwam!

Easybox

Easybox

Opslagruimte op maat

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wist u al dat wij bij Easybox allerlei verschillende klanten hebben? Zowel particulieren als ondernemers maken graag gebruik van onze diensten. Deze ondernemers zijn werkzaam in allerlei verschillende branches. Een mooi voorbeeld dat de diversiteit van onze klanten goed aangeeft, is die van een manege dat opslagruimte huurt bij onze vestiging in Roosendaal.

Hoe kwam een manege bij Easybox Roosendaal terecht?

Wanneer u denkt aan bedrijven die een box huren bij Easybox, is een manege waarschijnlijk niet het eerste wat in u opkomt. Toch is een manege ook zeker een bedrijf en net als ieder bedrijf komt ook een manege soms voor strategische keuzes te staan.

Het maken van een strategische beslissing

Het is nog niet zo heel erg lang geleden dat deze manege zo’n strategische beslissing moest maken. De manege gaf namelijk ponyrijlessen, maar zocht naast deze lessen naar nog een bron van inkomen. Hierdoor kwam de manege op het idee om een oude schuur op het terrein om te bouwen tot een stallencomplex. Deze stallen kon de manege dan weer verhuren aan paardeneigenaren. Echter werden er nog wel een aantal materialen in de schuur opgeslagen, die af en toe nog werden gebruikt tijdens speciale gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ponykampen, wedstrijden en open dagen.

De manege wilde deze spullen absoluut niet wegdoen, maar hadden ook geen andere ruimte om de spullen in op te slaan. Ze wilden bijna hun ambitieuze plan om de oude schuur om te bouwen tot een stallencomplex laten schieten, totdat 1 van de manegeklanten hen gelukkig vertelde over Easybox in Roosendaal.

Een opslagruime huren bij Easybox

Toen de manege-eigenaar over Easybox in Roosendaal hoorde, nam hij direct contact op met 1 van onze medewerkers om een rondleiding in te plannen. Toen een medewerker van Easybox tijdens die rondleiding over alle mogelijkheden van Easybox vertelde, ging de eigenaar over stag.

De manege-eigenaar had een aantal redenen om te kiezen voor Easybox in Roosendaal, namelijk:
-Hij vond het erg fijn dat hij zelf kon kiezen welk formaat box hij wilde huren;
-Daarnaast was hij ook erg tevreden over de ruime openingstijden van Easybox;
-De vestiging van Easybox in Roosendaal is gemakkelijk te bereiken, waardoor de eigenaar heel eenvoudig weer bij zijn spullen kan als hij ze nodig heeft;
-Dankzij de unieke pincode kan alleen de manege-eigenaar zelf nog bij zijn spullen. Zo hoeft hij niet meer op het terrein van de manege op te letten of iemand in de schuur bij de spullen probeert te komen.
-Door de goede beveiliging in en rondom Easybox Roosendaal, kan de eigenaar zijn spullen met een gerust hart buiten zijn eigen terrein opslaan.
-Dankzij de eerlijke tarieven die wij hanteren voor het huren van een box, was het voor de eigenaar nog steeds aantrekkelijk om de oude schuur om te bouwen tot een stallencomplex en de spullen uit de schuur bij Easybox op te slaan.

Bijkomend voordeel

Een bijkomend voordeel was dat de eigenaar vrijwel direct een beschikbare opslagruimte kon huren. Hierdoor kon hij de spullen al voor de verbouwing uit de schuur halen en direct op een droge, veilige plek opslaan.

Wat kan Easybox voor uw onderneming betekenen?

Dankzij de service van Easybox in Roosendaal kon deze manege een strategisch goede beslissing maken waarvan ze in de toekomst nog steeds de vruchten zullen plukken. Wilt u weten wat Easybox voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Ook interessant