Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Kerstmarkt in de planning?

Easybox

Easybox

Opslagruimte op maat

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bij Easybox is het voor zowel particulieren als ondernemers mogelijk om een opslagruimte te huren. Iedereen is bij ons welkom! Hierdoor hebben wij bij Easybox verschillende tevreden klanten, die elk om hun eigen redenen een opslagruimte bij Easybox huren. Zo schreven wij al eerder over een webshop, maar ook over scholen en zelfs een manege die allen graag gebruikmaken van onze service. In dit rijtje past nog een mooi voorbeeld thuis: namelijk een zelfstandige ondernemer die bij Easybox een opslagruimte huurt, zodat ze in het najaar zonder problemen op kerstmarkten kan staan. Hoe dat precies zit, vertellen wij u graag in dit artikel!

Waarom huurt deze onderneemster een box bij Easybox in Oosterhout?

Een van onze klanten huurt een opslagruimte bij Easybox in Oosterhout om wel een heel leuke, unieke reden: ze staat ‘s winters namelijk regelmatig op kerstmarkten. Waarom ook zij graag gebruikmaakt van onze service, is om een aantal logische redenen.

Waar het mee begon: de attributen van de kraam

De klant waar het om gaat, wilt helaas niet bij naam genoemd worden. Wat we wel kunnen vertellen is dat het om een zelfstandige onderneemster gaat die een eigen winkel runt en daarnaast in het begin puur hobbymatig de artikelen maakte die zij op kerstmarkten in haar kraampje verkocht. De voornaamste reden voor haar om een opslagruimte te huren bij Easybox in Oosterhout, was omdat ze de attributen voor haar kraampje veilig wilde opbergen wanneer ze niet op kerstmarkten stond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan banners, prijskaarten, reclameborden, displays enzovoorts. Daar had ze in het magazijn in haar winkel helaas de ruimte niet voor.

Meer naamsbekendheid dankzij webshop

Een aantal jaren geleden besloot deze mevrouw ook om naast haar fysieke winkel een webshop te openen. Doordat zij actief was op sociale media, kreeg haar webshop al snel meer naamsbekendheid. Wanneer zij op haar sociale media vermeldde dat ze met haar zelfgemaakte artikelen op een kerstmarkt stond, kwamen steeds meer mensen daarop af. De artikelen die zij in het najaar maakte om op de kerstmarkten te verkopen, waren soms wel binnen no time uitverkocht.

Flink gegroeide vraag naar haar producten

Om aan de, inmiddels flink gegroeide, vraag naar haar zelfgemaakte artikelen te kunnen voldoen besloot deze onderneemster om al veel eerder in het jaar te beginnen met het maken van de artikelen in de kraam. Daarnaast besloot ze ook om een aantal producten met het thema Kerst al vroegtijdig in te slaan en naast haar zelfgemaakte artikelen op de kerstmarkten te verkopen. Echter had ze ook voor deze producten niet zelf voldoende opslagruimte om ze in op te slaan. Gelukkig kon ze ook hiervoor bij Easybox in Oosterhout terecht!

Een grotere box huren?

Bij Easybox denken wij namelijk graag met u mee en is er in overleg veel mogelijk. Deze mevrouw wilde naast de attributen voor haar kraam ook elk jaar een x aantal maanden haar zelfgemaakte en ingekochte artikelen die ze op de kerstmarkten wilde verkopen opslaan. Echter was de opslagruimte die ze al huurde bij Easybox daar niet groot genoeg voor.

Alleen opslagruimte huren wat daadwerkelijk wordt gebruikt!

Een grotere box huren was in dit geval helaas geen optie. Deze box zou dan namelijk maar een gedeelte van het jaar volledig benut worden. En het is natuurlijk zonde om te betalen voor ruimte die u niet het hele huurtermijn compleet benut. Daarom bood Easybox in Oosterhout haar aan om elk jaar voor een x aantal maanden nog een box erbij te huren die groot genoeg was om de artikelen voor op de kerstmarkt in op te slaan. Zo hoeft mevrouw alleen maar extra opslagruimte te huren in de periode dat ze deze daadwerkelijk nodig heeft. Ideaal!

Ook benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Easybox in Oosterhout? Klik op Opslagruimte Oosterhout om onze locatie te bekijken!

Ook interessant