Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Betrouwbare Opbergruimte Huren Raamsdonksveer

Easybox

Easybox

Opslagruimte op maat

Facebook
Twitter
LinkedIn

U bent woonachtig of zit met uw bedrijf gevestigd in Raamsdonksveer en heeft een tekort aan ruimte door een overschot aan spullen. Dit kan door allerlei situaties komen, zoals een verhuizing, de voorraad van uw winkel, seizoensgebonden of niet of het kan door een vervelende situatie als een scheiding komen. Hiervoor kunt u een opbergruimte huren in Raamsdonksveer en omgeving bij Easybox Oosterhout! Hier bieden wij een groot aanbod aan ruimtes aan, u kunt kiezen uit het volgende: XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. Hierin kunt u in de kleinste ruimte een tiental aan verhuisdozen opslaan. En in de grootste box is er genoeg ruimte voor een bank, een fiets, een kast, een vaatwasser en nog tientallen dozen.

Waar kan ik een opslagbox voor gebruiken?

Bij Easybox zijn er opslagruimtes te huur in Raamsdonksveer en omgeving Oosterhout voor diverse doeleinden, situaties en spullen. Hieronder schetsen wij een aantal voorbeelden, zodat u een goed beeld van de mogelijkheden krijgt.

  • U gaat elk jaar met heel de familie op wintersport, maar in de lente, zomer en herfst staan deze spullen enorm in de weg. Van ski’s, snowboards, schoenen en kleding tot aan sleeën. We kunnen ons voorstellen dat u hier de ruimte niet voor heeft of de ruimte die u heeft voor een ander doeleind wil gebruiken. De oplossing voor u is wellicht om een opslagruimte te huren in Raamsdonksveer en omgeving. Hierbij raden wij het aan om een iets grotere ruimte te kiezen, zodat u moeiteloos uw kostbare spullen kunt opslaan. Klaar voor het volgende seizoen in een handomdraai!
  • U heeft een winkel dat per seizoen in verschillende seizoensgebonden producten of spullen handelt. In de zomer verkoopt u bijvoorbeeld snorkelspullen voor de klanten die op het punt staan om op vakantie te gaan. In de wintermaanden staat dit echter enorm in de weg. Wij bieden een opslagruimte te huur aan in Raamsdonksveer en omgeving voor zowel een korte als een lange periode. Vraag ons naar meer informatie!
  • U wilt een opslag ruimte huren in Raamsdonksveer omdat u zojuist een nieuw huis of pand heeft gekocht. Tijdens deze verhuisperiode kan het voorkomen dat u het huidige huis of pand moet verlaten, terwijl u nog niet het nieuwe huis of pand kan betrekken. Huur voor deze situatie voor een korte periode een opslagbox bij Easybox in Oosterhout.

Liggen mijn spullen veilig bij Easybox?

Wanneer u een opslagruimte wilt huren bij Easybox in Oosterhout kunnen wij het volgende garanderen op het gebied van veiligheid:

  • Elk pand van Easybox is voorzien bewegingssensoren en brandmelders. Dit voorkomt dat er ongewenst publiek kan rondneuzen in de ruimte en alarmeert ons binnen een mum van tijd als er brand aanstaande is.
  • Wij beveiligen ons pand 24/7 met het camerasysteem dat vanaf een afstand wordt bestuurd. Daarnaast is er tussen 10.00 en 17.00 elke dag iemand bij de receptie om u verder te helpen en een oog in het zeil te houden.
  • Iedere klant heeft een unieke toegangscode waar alleen zij het pand mee kunnen binnen treden. Deel deze code alstublieft niet met andere mensen, om het zo veilig mogelijk te houden. Met deze code kunt u elke dag tussen 06.00 en 23.00 uur bij uw opslagruimte terecht.

De voordelen van het huren van opslagruimte bij Easybox

Het huren van een opslagruimte heeft vele voordelen. Het biedt u bijvoorbeeld de flexibiliteit om uw huis of kantoor op te ruimen zonder dat u permanent afstand hoeft te doen van uw spullen. Met een opslagruimte huren Raamsdonksveer kunt u uw spullen veilig bewaren en tegelijkertijd meer ruimte creëren in uw woon- of werkomgeving. Daarnaast geeft het huren van een opslagruimte u de mogelijkheid om uw woonruimte of kantoor te verkleinen, waardoor u mogelijk geld bespaart op huur of hypotheekbetalingen. Tot slot kan een opslagruimte een waardevolle aanwinst zijn wanneer u aan het verhuizen, renoveren of uitbreiden bent en tijdelijke opslagoplossingen nodig heeft, zoals opslagruimte huren Raamsdonksveer.

Hoe bereikt u onze locatie?

Als u in Raamsdonksveer woont en op zoek bent naar een gunstig gelegen opslagruimte, dan is onze Easybox vestiging aan de Beneluxweg 51, 4904 SJ Oosterhout slechts een klein eindje rijden. Om onze vestiging te bereiken, waar u opslagruimte huren Raamsdonksveer en opslagruimte te huur Raamsdonksveer kunt vinden, rijdt u simpelweg in westelijke richting over de N629/Oosterhoutseweg richting Oosterhout. Ga rechtdoor de Statendamweg op en vervolgens linksaf de Beneluxweg op. Binnen enkele minuten arriveert u bij onze Easybox vestiging. Die verschillende opslagruimtes te huur Raamsdonksveer biedt om aan al uw opslagbehoeften te voldoen. Onze gunstige ligging en ruime keuze aan opslagmogelijkheden maken Easybox de perfecte keuze voor inwoners van Raamsdonksveer die extra opslagruimte nodig hebben.

Ook interessant

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in