Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Opbergruimte huren Geertruidenberg

Easybox

Easybox

Opslagruimte op maat

Facebook
Twitter
LinkedIn

U heeft een overvloed aan spullen thuis of bij u op de zaak, en deze spullen wilt u het liefst een plekje geven waar het u niet in de weg staat. De spullen verkopen is echter geen optie… Hiervoor kunt een opbergruimte huren in omgeving Geertruidenberg bij Easybox Oosterhout. Binnen een kwartier kunt u vanuit uw huis of werk spullen overbrengen naar één van onze opslagruimtes. Wij bieden opslagruimtes te huur in Geertruidenberg en omgeving in de volgende groottes: XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. Dit varieert van 1m2 tot aan 18m2 en alles daartussenin. Om een goed beeld van de mogelijkheden te kunnen schetsen, geven wij u graag het volgende voorbeeld: in de kleinste ruimte kunt u ongeveer 10 verhuisdozen kwijt, in de grootste maar liefst 475.

Kan ik mijn waardevolle spullen veilig opslaan?

Wanneer u een opslag ruimte wilt huren in Geertruidenberg en omgeving, kan het zijn dat u zich zorgen maakt of uw spullen wel veilig opgeslagen liggen. Wanneer u voor Easybox Oosterhout kiest, kunnen wij u het volgende garanderen:

  • Iedere klant ontvangt bij het tekenen van het huurcontract een unieke toegangscode. Hiermee kunt u elke dag tussen 06.00 en 23.00 het pand en uw opslagruimte betreden. Hiermee hebben wij een goed beeld van wie binnenkomt en ook weer vertrekt en daarnaast houden we ongewenste bezoekers buiten de deur. Mocht u uw opslagruimte extra willen beveiligen dan kunt u van ons een cilinderslot ontvangen, waarvan alleen u de toegang heeft.
  • Elk pand van Easybox voldoet aan de hoge eisen die een verzekeringsmaatschappij stelt aan een bedrijf dat gelijk is aan het onze. Zo zijn de panden voorzien van bewegingssensoren en brandmelders. Tussen 10.00 en 17.00 uur kunt u ook dagelijks bij onze receptionist(e) terecht voor al uw vragen.

Voor welke doeleinde kan een opslagruimte dienen?

Er zijn diverse situaties waarvoor u een opslagruimte kunt huren in Geertruidenberg en omgeving. Het kan zijn dat u en uw gezin op het punt staan te verhuizen, waarbij u nog niet het nieuwe huis kunt betrekken en toch al uw huidige woning moet gaan leegruimen. Het kan voorkomen dat één van uw kinderen op kamers gaat en helaas minder ruimte zal hebben dan in haar/zijn huidige kamer in het ouderlijke huis. Of de reden kan enigszins vervelend zijn zoals een echtscheiding of het overlijden van een dierbare. In elke situatie denkt Easybox graag met u mee om samen tot de beste oplossing te komen. Voor elk vraagstuk is er namelijk een opslagruimte die net wat beter bij de situatie past dan de ander. Vraag hierin vooral naar onze expertise, wij helpen u graag bij de situatie waarin u zich verkeert.

Hoe snel kan ik een opslagruimte betrekken?

Easybox biedt een opslagruimte te huur in Geertruidenberg en omgeving aan de u vrijwel direct na het tekenen van het contract kunt betreden. Afhankelijk van uw wensen en de hoeveelheid spullen die hiermee gepaard gaan. Om een beter beeld te krijgen bij uw vraag kunt u ons bereiken op: 078 6 120 110.

Ook interessant

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in