Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een grote opslagruimte huren in Oosterhout

bij Easybox​

Heeft u thuis of met uw bedrijf een tekort aan ruimte door een overvloed aan spullen, materialen of apparaten? Dan kan het wellicht een uitkomst bieden om een grote opslagruimte te huren in Oosterhout bij Easybox. Heeft u bijvoorbeeld een kunstverzameling, of wilt u oude kantoorprinters stallen, of handelt u in gadgets. Noem het maar op! Allerlei situaties waar het mogelijk is om bij ons een opslagbox te huren. De grote opslagruimtes bij Easybox in Oosterhout beginnen bij 15 m2 en lopen wel op tot 18 m2. Dit geeft u de ruimte voor 475 verhuisdozen! Daarmee kunt u behoorlijk wat spullen kwijt.

Waar kan een grote opslagruimte nog meer voor dienen?

In de ruimte tussen de 15m2 en de 18m2 kunt u bijvoorbeeld uw archiefdozen, oude apparaten, pallets met uw inboedel, uw winkelvoorraad en andere items opslaan. Hierbij raden wij het wel aan om in de opslagruimte een klein gangpad te bewaren zodat u gemakkelijk bij al uw spullen kunt komen, zonder dat er van alles aan de kant gehaald moet worden.

Bij ons huurt u veilig en vertrouwd

Ons terrein wordt 24/7 bewaakt door ons camerasysteem, het pand is ook voorzien van bewegingssensoren en diverse brandmelders. Daarmee voldoen wij aan de hoogste eisen die verzekeraars aan bedrijven als het onze stellen. Wilt u uw spullen echter nog beter beveiligen, dan kunt u van ons een cilinderslot krijgen, waar alleen u de sleutel tot heeft. Tevens blijft dit slot in uw bezit, ook na het eindigen van het huurcontract.

Elke klant krijgt bij ons een unieke toegangscode, waarmee alleen zij de ruimte kunnen betreden. Deel deze code alstublieft niet met andere personen, zo kunnen wij het beste de veiligheid van uw spullen en die van anderen garanderen.

Ik wil huren. Hoe nu verder?

U heeft besloten om een grote opslagruimte te huren in Oosterhout. Wat fijn, u bent van harte welkom! Als u het onderstaande offerte formulier invult zullen de vervolgstappen in gang worden gezet. Hiermee kunt u in een korte tijd de opslagruimte betreden. Vul uw wensen zo duidelijk mogelijk in, zodat wij een offerte op maat kunnen aanbieden. Wij kijken uit naar onze samenwerking!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in