Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Veilig uw spullen opslaan?

Easybox

Easybox

Opslagruimte op maat

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sommige mensen vinden het geen prettig idee om hun spullen ergens anders op te slaan dan op een plek dat van henzelf is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hun woning, kantoorpand, garage of schuur. Toch is het ook gewoon bij Easybox in Zwijndrecht mogelijk om uw spullen veilig op te slaan. Wij hebben de beveiliging van onze opslagruimtes namelijk hoog in het vaandel staan. In dit artikel leest u welke maatregelen wij omtrent de beveiliging van onze vestiging in Zwijndrecht treffen, waardoor wij u durven te garanderen dat bij deze vestiging uw goederen compleet veilig kunt opslaan.

Wij voldoen aan de hoogste brand- en inbraakeisen

Easybox in Zwijndrecht is voorzien van camerabewaking dat 24/7 actief is. Deze camerabewaking is zowel in als rondom het gebouw aanwezig. Bovendien voldoet Easybox Zwijndrecht aan de hoogste brand- en inbraakeisen die verzekeraars aan ons kunnen stellen. Zo is er naast camerabewaking ook een alarmsysteem en bewegingsmelders in elke vestiging aanwezig.

De betrouwbare medewerkers van Easybox Zwijndrecht

Bovendien is in elke vestiging op werkdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur de receptie aanwezig. Zij zullen altijd een oogje in het zeil houden, om ervoor te zorgen dat daadwerkelijk alleen bevoegden het pand betreden. Daarnaast staat de receptie altijd voor u klaar. Heeft u een vraag en/of een probleem? Schroom dan niet om dit aan de receptie aan te geven, want zij denken graag met u mee.

Alleen toegang met een unieke pincode

Wanneer u een opslagruimte bij Easybox in Zwijndrecht huurt, ontvangt u van ons een unieke pincode. Met deze pincode heeft alleen u toegang tot de box. Om ervoor te zorgen dat niemand anders behalve uzelf toegang heeft tot de box, is het belangrijk dat u de pincode aan niemand doorvertelt. Hierdoor kunt er zelf al aan bijdragen dat niemand behalve uzelf uw opslagruimte kan betreden. Het doorgeven van deze pincode aan derden is dan ook geheel op eigen risico.

De mogelijkheid om uw opslagruimte extra goed te beveiligen

Daarnaast krijgt u bij aanvang van de huur van de opslagruimte de mogelijkheid om bij ons een goed hangslot te kopen. Met dit stevige slot kunt u ontzettend goed uw box beveiligen. Bij ons krijgt u dus de mogelijkheid om op 2 manieren ervoor te zorgen dat uw opslagruimte door niemand anders dan u zelf wordt betreden: met een unieke pincode en met een stevig hangslot. Door van beide opties gebruik te maken, wordt de kans bijna nihil dat iemand anders uw box zal betreden.

Kortom: elke opslagruimte van Easybox in Zwijndrecht is goed beveiligd!

Bij Easybox Zwijndrechtmaakt het niet uit welk formaat opslagbox u huurt: elke opslagruimte is goed beveiligd! Met dit in het achterhoofd, kunt u met een gerust hart het formaat box uitkiezen waar u het meeste aan heeft.

Wilt u graag meer weten over de beveiliging van Easybox Zwijndrecht of 1 van onze andere vestigingen? Of overweegt u om een box bij Easybox te huren en wilt u graag een rondleiding door de vestiging bij u in de buurt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij helpen u graag verder!

Ook interessant