Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Hoe deze starters profiteerden van Easybox in Gorinchem!

Easybox

Easybox

Opslagruimte op maat

Facebook
Twitter
LinkedIn

Momenteel vliegen koophuizen als warme broodjes over de toonbank. Toch is het dankzij de lage rente vooral voor starters nog steeds interessant om een huis te kopen. Daarom besloten starters Melanie en Tim een aantal maanden geleden dan ook om hun eerste koopwoning te kopen. Terwijl ze op de sleuteloverdracht wachtten, maakten ze heel handig gebruik van de service van Easybox in Gorinchem. Hoe dat precies zit, leest u in dit artikel.

Fijn, het huis is er! En nu?

Dat is ongeveer wat Melanie en Tim dachten nadat ze alles omtrent de hypotheek van het huis en de koopakte hadden geregeld. Omdat de verkopende partij een huis aan het bouwen was dat pas een aantal maanden later zou worden opgeleverd, moesten Melanie en Tim nog een aantal maanden op de sleuteloverdracht wachten. Dat vonden deze starters helemaal niet erg, want zo hadden ze nog ruim de tijd om door te sparen en alvast op hun gemak naar spullen voor in het huis te kijken.

Wel of niet gebruikmaken van aanbiedingen?

Door de maanden heen zagen Melanie en Tim verschillende aantrekkelijke aanbiedingen voorbijkomen. Van muurverf tot aan een salontafel en van een vloerkleed tot aan een prachtig bed. De verf werd alvast ingekocht, want daar had Melanie in haar ouderlijk huis nog wel plek voor. Maar ze wisten niet zo goed waar ze de overige spullen zouden kunnen laten. Ze hadden er allebei thuis geen opslagruimte voor. Toch wilden Melanie en Tim wel graag alvast de meubels met korting kopen, omdat ze bang waren dat ze de meubels later weer voor de oorspronkelijke (hogere) prijs zouden moeten aanschaffen. Het stel kwam voor een behoorlijk dilemma te staan.

Toen Melanie en Tim dit probleem een keer vertelden aan een gemeenschappelijke vriend, wees diegene hen op Easybox in Gorinchem. Bij deze vestiging woonde het stel namelijk het dichtst in de buurt. Hij vertelde het stel dat het bij Easybox mogelijk is om voor een heel schappelijke prijs en flexibel een goede opslagruimte te huren. Hier hadden Melanie en Tim wel oren naar.

En zo profiteerden Melanie en Tim van Easybox in Gorinchem

Vooral op meubilair kunnen kortingen flink oplopen. Een bank en eetkamerstoelen in de aanbieding kopen, kan je zomaar honderden euro’s of zelfs duizend euro schelen. Melanie en Tim wogen de kortingen die zij konden krijgen op het meubilair dat zij graag wilden af tegen de kosten van een opslagruimte bij Easybox. Zodoende kwamen ze erachter dat ze nog steeds van veel voordeel konden profiteren als zij de meubels in de aanbieding zouden kopen en deze tijdelijk op zouden slaan in een opslagbox van Easybox in Gorinchem.

Direct na het klussen verhuizen

Daarnaast had het alvast inkopen van het meubilair en deze tijdelijk opslaan bij Easybox in Gorinchem nog een groot voordeel: ze konden na het klussen direct in het huis trekken. Ze hadden door de maanden heen namelijk al het meubilair binnen dat ze nodig hadden. Hierdoor hoefden ze op geen enkel meubelstuk meer te wachten toen het huis klaar was om bewoond te worden. Hierdoor konden ze de meubels direct wanneer zij er klaar vanuit hun opslagbox verhuizen naar de nieuwe woning toe. Ideaal!

Wat kan Easybox voor u betekenen?

Dit verhaal is weer een mooi voorbeeld van hoe Easybox mensen heeft kunnen helpen. Wilt u graag weten wat Easybox in Gorinchem voor u kan betekenen? Klik op Opslagruimte Gorinchem om onze locatie te bekijken.

Is het mogelijk om een opslagruimte te kopen in Gorinchem? Nee, dat kan helaas niet, maar tegen een laag tarief kunt u wel voor langere duur blijven zitten.

Ook interessant