Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

En toen was er ruimtegebrek…

Easybox

Easybox

Opslagruimte op maat

Facebook
Twitter
LinkedIn

Op onze website geven wij u graag een aantal voorbeelden van klanten die graag gebruikmaken van de service van Easybox. Iedere klant heeft weer zo zijn eigen reden om van onze service gebruik te maken. Ook vandaag hebben we weer een ontzettend goed voorbeeld van een situatie waarin het huren van een opslagruimte bij Easybox dé oplossing was waarna de klant zocht. Het gaat dit keer om een klant van onze Easybox vestiging in Capelle aan den IJssel.

Optimaal gebruikmaken van de ontstane ruimte in huis

Het gaat hierbij om een klant die 3 kinderen heeft in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar. Het ene kind studeert en komt soms in de weekenden terug naar huis en de andere 2 kinderen woonden allebei op zichzelf. Dat is uiteraard een normale gang van zaken. De klant en zijn vrouw genoten dan ook van de extra ruimte die in het huis was ontstaan. Zo werd een slaapkamer omgetoverd tot een kantoor en een andere slaapkamer tot inloopkast. Ze hadden er nu immers de ruimte voor. Totdat de relatie van de oudste dochter uitging en ze genoodzaakt was om weer terug te komen naar het ouderlijk huis.

En toen was er ruimtegebrek…

De klant en zijn vrouw namen met alle liefde hun dochter weer terug in huis. Echter was er inmiddels wel ruimtegebrek ontstaan. Gelukkig konden ze van het kantoor weer een slaapkamer maken, maar dat was niet het enige probleem. Hun dochter had inmiddels ook wat inboedel die ze graag wilde houden voor als ze weer een eigen woning had gevonden. Heel begrijpelijk natuurlijk, maar waar laat je die spullen dan als er in huis geen plek voor is?

Easybox Capelle aan den IJssel

Bij Easybox natuurlijk! En omdat de vestiging van Easybox in Capelle aan den IJssel het dichtst bij hen in de buurt is, kozen ze voor deze vestiging. Na een rondleiding waarin een van onze medewerkers de klant, zijn vrouw en dochter alles vertelde over de mogelijkheden van Easybox, gingen ze echt overstag. Voor hen was het grote voordeel van Easybox dat er boxen van meerdere formaten beschikbaar waren. Zo konden ze precies het formaat opslagruimte huren dat zij nodig hadden. Bovendien vonden ze ook de flexibele huur- en opzegtermijn fijn. Omdat de dochter van de klant niet zeker wist wanneer zij weer een nieuwe woning zou hebben gevonden, was de flexibiliteit van Easybox voor hun een dik pluspunt.

Opslagruimte nodig? Easybox is dé oplossing!

Zo ziet u maar weer dat er verschillende redenen kunnen zijn om een opslagruimte bij Easybox te huren, in dit geval bij Easybox in Capelle aan den IJssel. Voor elk probleem omtrent ruimtegebrek, kunt u bij ons terecht. Het huren van een opslagruimte bij Easybox kan een probleem dat in eerste instantie heel groot lijkt, dus gemakkelijk als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Dat de dochter van bovengenoemde klant haar spullen kon opslaan in een opslagbox van Easybox in Capelle aan den IJssel, gaf haar de mogelijkheid om op haar gemak naar een fijne en geschikte woning te zoeken. Wilt u een opslagruimte huren bij Easybox Capelle aan den IJssel? Klik op Opslagruimte Capelle aan den IJssel voor meer over de mogelijkheden!

Ook interessant