Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Hoe Easybox Ridderkerk hielp bij een scheiding

Easybox

Easybox

Opslagruimte op maat

Facebook
Twitter
LinkedIn

Op onze website heeft u al verschillende redenen kunnen lezen waarom mensen een opslagruimte huren bij Easybox. De meeste redenen zijn allemaal positief, zoals de verbouwing van een winkel of het maken van een wereldreis. Toch kunt u ook om vervelende redenen een opslagruimte nodig hebben. Dat is bijvoorbeeld het geval bij een scheiding, waarbij de service van Easybox extra fijn kan zijn.

Wat gebeurt er met uw spullen?

Wanneer u in scheiding ligt, is dat nooit fijn. U sluit een periode in uw hoofdstuk af dat een belangrijk onderdeel van uw leven is geweest. Het is dan ook meer dan normaal dat deze periode in uw leven ontzettend zwaar voor u is. En alsof het niet al vervelend genoeg is, moet er bij een scheiding ook een hoop geregeld worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de administratieve rompslomp die bij een scheiding komt kijken, maar ook aan praktische zaken zoals waar u gaat wonen en wat u met uw spullen gaat doen. Woont u samen met uw ex-partner? Gaat u het huis uit of uw ex-partner? En wat gebeurt er dan met de spullen die in de woning staan? Dit zijn allemaal knopen die moeten worden doorgehakt, wat van de hele scheiding een erg moeilijke periode kan maken.

Een fijne oplossing in een lastige periode

Bij een scheiding moeten niet alleen een hoop moeilijke beslissingen worden gemaakt, maar het kan ook voor veel onrust zorgen. Dan is het alleen maar fijn dat u gebruik kunt maken van de goede service van Easybox, zoals een man dat heeft gedaan bij Easybox in Ridderkerk. De man lag in scheiding met zijn ex-vrouw en ging kleiner wonen. In deze woning was er niet voor alle spullen die hij meenam plek, maar hij wilde er ook geen afscheid van nemen. Daarom besloot hij om een opslagruimte te huren bij Easybox in Ridderkerk.

Waarom kiezen voor Easybox in Ridderkerk?

Er zijn verschillende redenen waarom deze man koos voor Easybox in Ridderkerk. De eerste reden was dat hij dichtbij deze vestiging van Easybox in de buurt ging wonen. Daarnaast koos hij voor Easybox om onze flexibiliteit en goede service.

Bij Easybox kunt u namelijk rekenen op:

Een goed beveiligde opslagbox, waarin u uw spullen niet alleen veilig maar ook droog kunt opslaan;
Ruime openingstijden, waardoor u vrijwel altijd bij uw spullen kunt komen;
Medewerkers die graag met u meedenken, waardoor er in overleg veel mogelijk is;
Steekkarren en verhuisdozen die u kunt lenen als u uw spullen in 1 van onze opslagruimtes op gaat slaan.

Flexibele huur- en opzegtermijnen

Naast al bovengenoemde voordelen, was er voor de man in kwestie nog een belangrijke reden om voor Easybox in Ridderkerk te kiezen. Wij hanteren namelijk flexibele huurcontracten, waarbij al opzegtermijnen van 14 dagen mogelijk zijn. Dit vond de man erg fijn, want hierdoor kon hij de opslagbox vrij snel opzeggen als hij deze in de toekomst toch niet meer zou willen gebruiken. Dit maakte voor hem een stuk gemakkelijker om te kiezen voor een opslagruimte van Easybox en zorgde ervoor dat hij niet noodgedwongen afscheid moest nemen van een aantal spullen. Dankzij onze service had deze man weer een zorg minder.

Meer weten over de service van Easybox? Neem contact met ons op!

Het is nooit leuk om in scheiding te liggen en ook de periode na de scheiding kan enorm zwaar zijn. Des te meer is het fijn dat u in zo’n lastige periode in ieder geval kunt rekenen op de goede en flexibele service van Easybox. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van Easybox? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen het u graag!

Ook interessant