Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Tuinhuisje wordt (thuis)werkkamer

Easybox

Easybox

Opslagruimte op maat

Facebook
Twitter
LinkedIn

Helaas leven we momenteel in bizarre tijden waarin het coronavirus een grote impact op ons leven heeft. Onze dagen zien er anders uit dan anders en het is nog niet zeker wanneer we weer het ‘normale’ leven kunnen oppakken. En nu we veel gebonden zijn aan huis, is de kans groot dat u de ruimte die u er heeft anders wilt indelen. Hierbij kan de fijne service van Easybox goed van pas komen! Goede praktijkvoorbeelden hiervan hebben wij onder andere bij onze vestiging in Zwijndrecht. In dit artikel leest u hoe Easybox Zwijndrecht in deze hectische tijden, een aantal klanten heel fijn heeft kunnen helpen.

Van tuinhuis naar werkkamer

Het eerste goede voorbeeld is die van een klant die, net zoals zovelen, noodgedwongen thuis moet werken. Deze klant besloot om zijn tuinhuis als werkkamer in te richten. Zo konden hij en zijn partner om de beurt in het tuinhuisje werken, terwijl de ander in de woning op de kinderen paste. Om in het tuinhuisje ruimte te kunnen maken voor een bureau en andere benodigdheden om thuis te werkten, slaat hij de spullen die voorheen in het tuinhuis stonden momenteel op in een opslagruimte bij Easybox Zwijndrecht.

Van sportschool naar zolder

De sportscholen zijn momenteel ook gesloten en dat kan erg vervelend zijn wanneer u normaal gesproken regelmatig naar de sportschool gaat. Een klant van Easybox Zwijndrecht had hier een mooie oplossing voor door de spullen die hij normaliter op zijn zolder opslaat, veilig op te bergen in een opslagbox van Easybox Zwijndrecht. Zodoende had de man op zolder voldoende ruimte gecreëerd voor een tijdelijke ‘sportschool’ aan huis.

Van rommelkamer naar recreatieruimte

Zelfs kinderen horen zo min mogelijk naar buiten te gaan, waardoor ook zij momenteel veel thuiszitten. Hierdoor kijken veel mensen naar mogelijkheden om hun kinderen thuis wat meer te kunnen vermaken. Zo is er een klant van Easybox Zwijndrecht die een kamer in huis als rommelkamer gebruikte. Alle spullen die de klant niet weg wilde doen, maar ook niet elke dag gebruikte, stonden daarin. De klant besloot om deze spullen op te slaan in een opslagbox van Easybox Zwijndrecht, zodat hij van de rommelkamer een fijne recreatieruimte kon maken. In de rommelkamer staan nu allerlei speelgoed waarmee de kinderen zich thuis kunnen vermaken. Daarnaast kunnen ze er ook lekker luieren in een heerlijke stoel. Hierdoor hoeven de kinderen niet meer veel op hun kamer te zitten, maar hebben ze nu ook een andere ruimte waar ze zich lekker even kunnen terugtrekken.

Waarom kiezen voor Easybox?

Er zijn een aantal redenen waarom bovengenoemde klanten ervoor kozen om hun spullen op te slaan bij Easybox. De voornaamste reden is dat u bij Easybox zeker weet dat uw spullen droog en veilig zijn opgeslagen. Daarnaast is de lockdown tijdelijk, waardoor het fijn is dat u bij Easybox een opslagruimte kunt huren met een kort opzegtermijn. Zo is er bij ons al een opzegtermijn van 14 dagen mogelijk. Is de lockdown weer voorbij en wilt u uw opgeslagen spullen weer in uw eigen huis opslaan? Dan is het uiteraard erg fijn dat u niet maandenlang aan een opslagruimte vast zit waar u geen gebruik meer van maakt.

Ook een opslagruimte nodig?
Neem contact met ons op!

Zoals u ziet, kan het juist in deze tijden enorm goed van pas komen om een opslagruimte te huren bij Easybox. Wilt u ook gebruikmaken van de service van Easybox? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag verder!

Ook interessant