Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Hoe Easybox Breda een echtpaar hielp verhuizen naar hun droomhuis

Easybox

Easybox

Opslagruimte op maat

Facebook
Twitter
LinkedIn

De woningen op de woningmarkt zijn nog nooit zo in trek geweest als nu. Huizen vliegen als warme broodjes over de toonbank en vaak voor zelfs meer dan de vraagprijs. Wilt u graag uw woning verkopen? Dan is dit hét moment om het te doen. Zo dacht ook een klant bij Easybox, die zijn prachtige grote huis wilde verkopen omdat de woning van zijn dromen te koop stond. Echter liet hij zich bijna tegenhouden doordat hij ruimtegebrek had.

De woning hun dromen

Er is vast wel een woning in uw buurt waarvan u denkt: ‘Als die te koop staat en ik kan het financieel aan, ga ik hem kopen’. Dat had in ieder geval wel een klant, een echtpaar, van Easybox Breda. Een woning die het echtpaar al jarenlang op het oog had, had een aantal maanden geleden het bordje ‘Te koop’ in de tuin staan. Zodra het echtpaar zagen dat het huis te koop stond, vroegen ze direct een bezichtiging aan bij de verkopende makelaar. En eigenlijk was het al tijdens de bezichtiging duidelijk dat ze de woning écht wilden hebben. Tot hun grote geluk, werd hun bod ook nog eens geaccepteerd.

Ruimtegebrek

Het enige nadeel was dat de woning erg gedateerd was, waardoor er een aantal ruimtes moesten worden verbouwd. Zo moest er een nieuwe keuken, toilet en badkamer in. Echter werd hun eigen woning ook al snel verkocht. Om niet met dubbele maandlasten te zitten, koos het echtpaar ervoor om al wel in de nieuwe woning te trekken. Echter was er door de verbouwing nog geen plek voor al hun spullen. Gelukkig bood Easybox in Breda daar een oplossing voor!

De voordelen van opslagruimte bij Easybox

Bij alle vestigingen van Easybox is het mogelijk om uw inboedel tijdelijk op te slaan. De grote voordelen van uw inboedel opslaan bij Easybox zijn:

Flexibele huur- en opzegtermijnen;
Keuze uit verschillende formaten boxen;
Uw spullen worden droog én veilig opgeslagen;
Ruime openingstijden, zodat u vrijwel altijd bij uw spullen terechtkunt.
Tijdelijke veilige en droge opslag voor inboedel
Door al bovenstaande voordelen van Easybox, besloot het echtpaar om een groot deel van hun inboedel tijdelijk op te slaan bij Easybox in Breda, de vestiging bij hun in de buurt. Het echtpaar vond het vooral heel fijn dat zij hun spullen niet alleen veilig en droog konden opslaan, maar dat de medewerkers van Easybox in Breda ook goed met hun meedachten. Zo huurde het echtpaar in eerste instantie een opslagruimte voor een half jaar. Echter bleek na een aantal maanden al dat de verbouwing een aantal maanden langer zou duren en zij dus de box nog een aantal maanden langer nodig zouden hebben. Na goed overleg met een medewerker van Easybox, werd het huurcontract voor de opslagbox dan ook zonder moeite verlengd. Er is bij Easybox namelijk veel mogelijk en wij zoeken altijd graag samen met u naar een gepaste oplossing als u ergens tegenaan loopt, daar is bovenstaande een goed voorbeeld van!

Soepele verhuizing dankzij Easybox Breda!

Dankzij de flexibiliteit en de service van Easybox Breda, kon het echtpaar vrij soepel verbouwen en verhuizen. Het echtpaar was zelfs zo tevreden met de service van Easybox Breda, dat zij na de verhuizing hadden besloten om er een opslagbox te blijven huren voor de spullen die zij niet altijd nodig hadden. Denk hierbij onder andere aan ski’s, extra tafels en stoelen die alleen tijdens een verjaardag worden gebruikt enzovoorts. Echter hadden zij hier wel een kleinere opslagruimte voor nodig dan die zij tijdens de verhuizing huurden. Ook dit kon uiteraard gewoon bij Easybox, waardoor het echtpaar momenteel niet alleen in hun droomhuis woont, maar ook nog eens blijven genieten van hun kleinere opslagruimte bij Easybox Breda!

Ook opslagruimte nodig?
Neem contact met ons op!

Heeft u ook opslagruimte nodig? Neem dan gerust contact op met een Easybox vestiging bij u in de buurt, want wij vertellen u graag meer over onze service en mogelijkheden!

Ook interessant