• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Dordrecht

 Home /  Vestigingen / Opslagruimte Dordrecht
offerte aanvragen

Langdurige en tijdelijke opslag in Dordrecht

Easybox heeft in de omgeving van Rotterdam vele vestigingen. Eentje hiervan is de opslagruimte in Dordrecht. Er is mogelijkheid tot zowel langdurige als tijdelijke opslag in Dordrecht. Uiteraard geldt ook hier het Easybox-principe: hoe langer u huurt, hoe voordeliger het is. Maar los van dit uitgangspunt is Easybox maar liefst 30% voordeliger dan haar concurrenten!


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aanhef*
Naam*
Telefoon* E-mailadres*
Vestiging* Soort box
Verwachte Huurtijd? Eventuele opmerking?
     
Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Laatste klant reviews

Auteur: sjoukje
Review geplaatst op:
Onderwerp: Dordrecht
Beoordeeld met:

geweldige winter opslag voor spullen van de boot, rnben zeer tevreden , alles ligt vorstvrij en het is er netjes .rntelefonisch goed bereikbaar

Auteur: piet
Review geplaatst op:
Onderwerp: Dordrecht
Beoordeeld met:

aan de telefoon erg meedenkend over de ruimtes, had er een goed gevoel bij .rnde offertes sloten erg aan op mijn wensen .

Auteur: Herman
Review geplaatst op: 12 juli 2018
Onderwerp: Dordrecht
Beoordeeld met:

helaas afgelopen week een storing waardoor ik 25 minuten moest wachten voor ik mijn box in kon, kreeg wel koffie en personeel is altijd vriendelijk.

Opslagruimte in Dordrecht, zoals u het wenst!

Verder staat Easybox met haar opslagruimte in Dordrecht ook garant voor goede service: onze medewerkers staan altijd voor u klaar om te helpen bij het kiezen van een geschikte box en ook zijn uw specifieke wensen bespreekbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven wat de door u gewenste grootte is, of u de box graag verwarmd wil hebben en of u eventueel archiefkasten bij de box opgeleverd wil hebben.

Met de opslag in Dordrecht maakt u ook gebruik van alle voordelen van het Easybox concept! Zo krijgt u, ongeacht of u kiest voor lange of tijdelijke opslag in Dordrecht, een gratis hangslot én gratis verhuisdozen. Ook zullen op de locatie in de transporthal wagens klaar staan, waarmee u moeiteloos uw spullen van en naar uw box kunt vervoeren.


Opslagboxen in verschillende soorten en maten

Het complex in deze vestiging is groot: zo kunt u altijd terecht voor de opslag van uw spullen. De standaard formaten van de boxen in de opslagruimte in Dordrecht zijn verschillend, zodat dit past bij de hoeveelheid goederen die u kwijt wil. De grootte varieert tussen de 1 à 50 m2. Wel zijn alle boxen droog en stofvrij. U kunt bij de opslagruimte in Dordrecht ook kiezen voor opslag in een garagebox. Indien u hierin geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met de vestiging.


Gemakkelijk bereikbaar en dagelijks geopend

De vestiging is gelegen op een industrieterrein in Dordrecht en is gemakkelijk te bereiken via de A16. U kunt iedere dag een bezoekje brengen aan uw box: de opslagruimte in Dordrecht is dagelijks van 06:00-23:00 uur geopend. Met uw persoonlijke pincode heeft u exclusieve toegang tot uw box. Ook zijn op locatie beveiligingsmedewerkers binnen om deze exclusieve toegang in de opslag in Dordrecht te garanderen. De receptie is iedere dag geopend van 10:00-17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden. Schroom ook niet om één van onze medewerkers aan te spreken: zij zullen altijd paraat staan om u te helpen!

Lees meer klant beoordelingen voor Easybox Dordrecht

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.