• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Oosterhout

 Home /  Vestigingen / Opslagruimte Oosterhout

offerte aanvragenVoordelig uw spullen stallen in een opslagruimte in Oosterhout

In het Brabantse Oosterhout heeft Easybox ook een vestiging. Opslag in Oosterhout is gemakkelijk bereikbaar via de A27 voor mensen uit de hele omgeving van Brabant. Deze vestiging bestaat uit een groot complex met opslagruimte in allerlei soorten en maten. Ook kunt u het aangeven indien u nog specifieke wensen heeft omtrent de inrichting van uw box.


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aanhef*
Naam*
Telefoon* E-mailadres*
Vestiging* Soort box
Verwachte Huurtijd? Eventuele opmerking?
     
Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Laatste klant reviews

Auteur: Nel
Review geplaatst op:
Onderwerp: Oosterhout
Beoordeeld met:

goede service en prettige persoonlijke communicatie , goede prijs voor hetgeen dat aangeboden wordt.rnhet is er kurkdroog (positief)

Auteur: Achmed
Review geplaatst op:
Onderwerp: Oosterhout
Beoordeeld met:

goed parkeerplaats, spoeln alles netjes en niet duur

Auteur: Wilma
Review geplaatst op: 11 juli 2018
Onderwerp: Oosterhout
Beoordeeld met:

Boxen met variërende afmetingen

De opslagruimte in Oosterhout bestaat uit boxen die afmetingen hebben van 1 à 50 m2. U kunt voor elke hoeveelheid spullen een geschikte box vinden en mocht u toch verkeerd kiezen: u kunt altijd switchen naar een ander formaat box. U kunt terecht voor langdurige en tijdelijke opslag in Oosterhout. Easybox garandeert scherpe prijzen en indien u langer huurt geldt: hoe langer, hoe goedkoper! Maar, hoe lang u ook huurt: Easybox is maar liefst 30% voordeliger dan haar concurrenten.


Inrichting van uw box, zoals u dat wilt

Verder kunt u met één van onze medewerkers precies afstemmen waar uw opslagruimte in Oosterhout aan moet voldoen: wilt u uw box verwarmd hebben of voorzien van extra archiefkasten? Bij Easybox kan het allemaal! Ook is er de mogelijkheid voor tijdelijke opslag in Oosterhout in een van onze garageboxen. U kunt hiervoor naar de mogelijkheden informeren bij onze vestiging. Voor alle opslagruimtes in Oosterhout geldt uiteraard dat de boxen droog en stofvrij zijn.


Geniet van alle Easybox-aanbiedingen voor opslag in Oosterhout

Easybox biedt ook voor de vestiging voor opslag in Oosterhout goede service: onze medewerkers staan altijd voor uw klaar. In de transporthal staan wagens klaar waarmee u moeiteloos uw spullen kunt vervoeren tussen uw auto en uw box. Ook krijgt u, ongeacht hoe lang u de ruimte huurt, een gratis hangslot en gratis verhuisdozen. Zo geniet u met opslag in Oosterhout van de optimale service en het gemak die Easybox u te bieden heeft!


Toegang tot uw box, 7 dagen per week!

Uw opslagruimte in Oosterhout is iedere dag bereikbaar! Dagelijks kunt u inloggen tussen 06:00 en 23:00 uur. U krijgt toegang tot uw opslag in Oosterhout door gebruik te maken van uw persoonlijke inlogcode. Alleen u en eventueel andere geregistreerde hebben op deze manier toegang tot uw box. Ook zullen op locatie beveiligingsmedewerkers aanwezig zijn die hierop toezien. Mocht u nog vragen hebben of behoefte hebben aan assistentie: op de vestiging is de receptie van 10:00 tot 17:00 uur geopend en tot uw beschikking.

 

Lees meer klant beoordelingen voor Easybox Oosterhout

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.