• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Ridderkerk

 Home /  Vestigingen / Opslagruimte Ridderkerk
offerte aanvragen

(Tijdelijke)Opslagruimte in Ridderkerk

Met de opening van een filiaal in Ridderkerk is Rotterdam-Oost niet langer de dichtstbijzijnde locatie voor (tijdelijke)opslag bij Easybox voor de bewoners van Ridderkerk.


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aanhef*
Naam*
Telefoon* E-mailadres*
Vestiging* Soort box
Verwachte Huurtijd? Eventuele opmerking?
     
Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Laatste klant reviews

Auteur: R schalk
Review geplaatst op: 04 december 2017
Onderwerp: Ridderkerk
Beoordeeld met:

Gewoon een goede prijs kwaliteit verhouding en nette service. Ik was eerst klant bij shurgard maar was die agressieve manier van verkoop en tientallen nieuwsbrieven zo beu. bij easybox heb ik gewoon rust, je neemt een box, je betaald en…

Langdurige en tijdelijke opslag in Ridderkerk

Bij Easybox Ridderkerk bestaat er de mogelijkheid voor zowel tijdelijke als langdurige opslag. Hierbij geldt dat de opslag hoe langer hoe voordeliger wordt. Dan laat echter onverlet dat Easybox ook voor korte huurtermijnen de goedkoopste aanbieder is. Easybox heeft een landelijke netwerk van opslagruimtes en is een van de grootste aanbieders van tijdelijke opslag in Nederland.

 

Opslagruimte in Ridderkerk zoals u het wenst!

De opslagruimtes van Easybox zijn meer dan gewoon een paar lege hokken. Easybox kan ervoor zorgen dat u een verwarmde opslag tot uw beschikking heeft en kan uw opslag voor u voorzien van archiefkasten. Op deze manier krijgt u precies de opslagruimte die u wilt, bij u in de buurt in Ridderkerk. Maar de dienstverlening stopt daar niet. Easybox geeft u ook een gratis hangslot voor het afsluiten van uw opslagruimte, wel zo handig! Ook krijgt u van Easybox gratis verhuisdozen die u kunt gebruiken voor uw opslagruimte en u kunt gratis gebruikmaken van de transportwagens die op de vestiging aanwezig zijn voor het verhuizen van uw spullen naar de opslag. De medewerkers van het filiaal in Ridderkerk staan daarnaast altijd voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

Opslagboxen in verschillende soorten en maten

Easybox biedt opslagruimte van verschillende groottes in het filiaal in Ridderkerk. De ruimtes variëren in maat van 1,5 tot 50 m2. Zo hebt u altijd voldoende ruimte voor het opslaan van uw spullen en is er altijd de mogelijkheid om een kleinere of grotere ruimte te betrekken. Op de website kunt u live een preview krijgen van de ruimte die onze boxen bieden. Zo kunt u kijken of uw spullen passen in de dor u gewenste box. U kunt dit bekijken door in bovenstaand menu een formaat box aan te klikken (we hebben de ruimtes vast gevuld met dozen en andere spullen om u een goed beeld te geven).Gemakkelijk bereikbaar en dagelijks geopend

Iedere klant krijgen een persoonlijke pincode. Hiermee heeft u exclusieve toegang tot uw eigen box. Uiteraard zijn er op het complex ook beveiligers aanwezig om te zorgen dat alleen klanten toegang krijgen tot de opslagruimte in het filiaal Ridderkerk. De receptie van het filiaal is iedere dag geopend van 10:00-17:00, zij helpen u graag met antwoorden op al uw vragen.

Lees meer klant beoordelingen voor Easybox Ridderkerk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.