Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Welke huurprijs opslag per m2 betaal ik?

Op de vraag wat de huurprijs opslag per m2 is, hebben wij helaas niet een duidelijk en standaard antwoord. De reden hiervoor gaat om verschillende redenen. Zo verkeert elke klant in een andere situatie, dat ook een ander antwoord vanuit ons vereist. Zo hebben we een opslagbox te huur die uw spullen warm kan houden. Kan het zijn dat een klant aan een zo klein mogelijke box al genoeg heeft of moet het specifiek spatwater dicht zijn. Of een combinatie van alles. Dit maakt het dat de opslag huren kosten verschillen per keer en helaas niet statisch op de website getoond kunnen worden.

Het verschil tussen betaalbare opslagruimtes en wat duurdere versies

Het hangt er allemaal vanaf wat uw specifieke behoeften zijn wanneer u achter de huurprijs opslag per m2 wilt komen. Zo is er bij Easybox ook een opslagbox te huur die voor iedereen betaalbaar is, maar deze zal aan de kleinere kant zijn zonder al te veel opties. Wanneer u een grote ruimte wenst, die verwarmd is en stof- en waterdicht, zullen de opslag huren kosten oplopen. Heeft u echter geen idee wat u precies nodig heeft of waar uw wensen liggen? Bel ons dan voor vrijblijvend advies! 078 6 120 110. Zo kunt u ook zo snel mogelijk achter de opslagbox huren prijs komen.

De voordelen van Easybox Breda

De opslagbox huren prijs wordt voornamelijk bepaalt door welke voordelen u wenst te hebben. Voordat u daar echter een beslissing in dient te maken, delen wij eerst een aantal van de mogelijke voordelen met u:

  • Wenst u maar voor korte duur te huren, dan is dat goed mogelijk! Wij hanteren een opzegtermijn van 14 dagen. Wel moeten wij erbij vermelden dat de huurprijs opslag per m2 oploopt, wanneer de huur van korte duur is.
  • Alle Easybox vestigingen zijn 7 dagen in de week geopend! Elke dag kunt u – met uw eigen toegangscode – tussen 06.00 en 23.00 uur binnenlopen. Dit geldt voor elke klant. Daarnaast is de vestiging 24/7 bewaakt middels videobewaking.
  • Er zijn tal van transportmiddelen op locatie die het voor u makkelijk(er) maken om uw spullen van en naar de bus te brengen. Maak er vooral gebruik van!

Zien we u snel?

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in