• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Capelle aan den IJssel

 Home /  Vestigingen / Opslagruimte Capelle aan den IJssel
offerte aanvragen

Altijd voldoende opslagruimte in Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel, vlakbij Rotterdam, heeft Easybox ook een vestiging. De opslagruimte in Capelle aan den IJssel aan de Rivium Boulevard is gemakkelijk te bereiken vanaf de A16 en de N210. Het complex heeft veel opslagruimte, zodat u altijd veilig en voordelig uw spullen kunt stallen.


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aanhef*
Naam*
Telefoon* E-mailadres*
Vestiging* Soort box
Verwachte Huurtijd? Eventuele opmerking?
     
Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Laatste klant reviews

Auteur: frank
Review geplaatst op:
Onderwerp: Capelle a/d IJssel
Beoordeeld met:

moest even snel een oplossing hebben en dan is dit ideaal , fris , netjes en erg betaalbaar rngeen fratsen

Auteur: Hannelore
Review geplaatst op:
Onderwerp: Capelle a/d IJssel
Beoordeeld met:

centraal gelegen , goed bereikbaar .rnvriendelijke mensen , erg betaalbaar en schoon

Auteur: Elles
Review geplaatst op: 14 juni 2018
Onderwerp: Capelle a/d IJssel
Beoordeeld met:

Moest voor een kleine maand inboedel kwijt in een opslagbox (voor een verhuizing) en was in eerste instantie op het laatste moment in de steek gelaten door een van de grotere verhuurders van opslag. Heb toen maar contact opgenomen met…

Eigenschappen van de boxen

De boxen in de opslagruimte in Capelle aan den IJssel hebben afmetingen van 1 tot 50 m2. Ook kunt u ervoor kiezen om de boxen op te laten leveren met archiefrekken: zo kunt u uw box extra georganiseerd inrichten! Uiteraard zijn de boxen droog en stofvrij. Als u speficieke wensen heeft met betrekking tot de grootte van de box, is dit altijd bespreekbaar met één van onze medewerkers. Ook bieden wij verwarmde boxen, indien dit nodig is. De boxen staan tot uw beschikking voor zowel langdurige als tijdelijke opslag in Capelle aan den IJssel. Ook zijn er voor opslag in Capelle aan den IJssel garageboxen beschikbaar.


Transportwagens: gemakkelijk uw spullen vervoeren

De opslagruimte in Capelle aan den IJssel beschikt over transportwagens, waar u uw spullen op kunt laden en gemakkelijk naar uw box kunt vervoeren. Deze zijn te vinden in de opslaghal. Uiteraard staan ook hier medewerkers van Easybox tot uw beschikking om u te helpen. Onze doelstelling is immers om het voor u zo gemakkelijk en voordelig mogelijk te maken om uw eigendom op te slaan: de naam luidt niet voor niets Easybox.


Het Easybox-concept

Uiteraard heeft de opslagruimte in Capelle aan den IJssel dezelfde fijne aanbiedingen als de andere Easybox vestigingen. Ook voor deze vestiging geldt: hoe langer u uw producten opslaat, hoe voordeliger het is! Maar ook voor tijdelijke opslag in Capelle aan den IJssel kunt u goed bij Easybox terecht: de medewerkers staan altijd garant voor goede service en bij opslag die voor een langere periode is ontvangt u gratis verhuisdozen en een gratis hangslot. Vraag naar de voorwaarden!


Openingstijden van de opslagruimte in Capelle aan den IJssel

Uw box is 7 dagen per week bereikbaar: u krijgt een persoonlijke pincode waarmee u dagelijks van 06:00-23:00 uur toegang heeft tot uw box. De opslagruimte in Capelle aan den IJssel is behalve door dit systeem ook beveiligd door bewaking. Hierdoor kan alleen u bij uw box. Als u vragen heeft kunt u naar de receptie. Deze is dagelijks geopend tussen 10:00-17:00 uur. 

Lees meer klant beoordelingen voor Easybox Capelle a/d IJssel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.