• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Woerden

 Home /  Vestigingen / Opslagruimte Woerden

Tijdelijke opslag van uw spullen in Woerden

Als u kiest voor Easybox, kiest u voor optimale service en gemak. offerte aanvragenU kunt tevens vaak gebruik maken van mooie aanbiedingen. Ook in Woerden heeft Easybox heel wat te bieden. Zo kunt u ook in deze vestiging gebruik maken van aantrekkelijke kortingen op uw huurprijs als u van plan bent om voor een langere tijd een opslagruimte te huren. De Easybox opslag in de gemeente Woerden beschikt over een groot complex met opslagruimtes en boxen die beschikbaar zijn voor tijdelijke opslag. Als u in de omgeving van Woerden woont, dan is de Easybox opslagruimte dé oplossing voor u!


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aanhef*
Naam*
Telefoon* E-mailadres*
Vestiging* Soort box
Verwachte Huurtijd? Eventuele opmerking?
     
Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Laatste klant reviews

Auteur: P Jansen
Review geplaatst op: 07 juli 2018
Onderwerp: Woerden
Beoordeeld met:

Wegens ziekte was er een paar dagen geen personeel, dat vond ik vervelend maar de boxen zijn netjes, droog en betaalbaar. Hopelijk was dit maar eenmalig dan geef ik een 5

Auteur: sarah
Review geplaatst op:
Onderwerp: Woerden
Beoordeeld met:

Binnen een paar minuetn werd ik al gebeld door een vriendelijke meneer die me vrijblijvbend informatie gaf. Het voelde goed dus een afspraak gemaamt en klant geworden. Fijn bedrijf

Auteur: coen
Review geplaatst op: 30 augustus 2017
Onderwerp: Woerden
Beoordeeld met:

heel erg goed

Inrichting van de opslag in Woerden

U kunt verschillende soorten ruimtes huren bij de Easybox vestiging in Woerden. De opslagruimtes variëren namelijk van een tot vijftig vierkante meter. Zo kunt u dus altijd een ruimte kiezen die bij u en uw spullen past! De ruimtes kunnen tevens worden voorzien van archiefrekken zodat het voor u makkelijker wordt om bepaalde spullen te bergen. Deze rekken bieden een goed overzicht voor u. Er kan geen vocht in de ruimtes komen en ze worden verwarmd als u daar behoefte aan heeft. Ook zijn alle ruimtes stofvrij. U kunt specifieke wensen met betrekking tot de grootte en/of inrichting van de ruimte altijd bespreken met een van onze medewerkers.


Bereikbaarheid van de opslagruimte in Woerden

Woont u in de omgeving van Woerden en wilt u een opslag huren? Dat kan! De vestiging is makkelijk te bereiken voor mensen binnen en buiten de stad. De ruimtes bevinden zich in de rand van de stad waardoor het voor mensen die wonen in de omgeving van Woerden makkelijk is om de locatie te bereiken. Het punt is bereikbaar via het openbaar vervoer maar ook met de auto. Naast de opslagruimtes in Woerden zelf, zijn er enkele garageboxen beschikbaar in de omgeving van Woerden. Als u interesse heeft in deze boxen dan kunt u contact opnemen met een van onze Easybox vestigingen.


Toegang en veiligheid in de omgeving van Woerden

Als u een opslagruimte gaat huren bij Easybox dan ontvangt u van ons een persoonlijke pincode. Met deze persoonlijke pincode heeft u elke dag van 06.00 – 23.00 uur toegang tot uw tijdelijke opslag. Dit beveiligingssysteem zorgt ervoor dat alleen u, en een eventueel andere geregistreerde, bij de opslagruimte kunt. Heeft u problemen of wilt u iets vragen? Dan is de receptie open van 10.00 tot 17.00 uur. Als u extra transport nodig heeft voor het vervoeren van uw spullen, dan staan er transportwagens klaar in de opslaghal.

Lees meer klant beoordelingen voor Easybox Woerden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.