• Bel ons: 0800 3279269
  •  

Easybox Zwijndrecht

 Home /  Vestigingen / Opslagruimte Zwijndrecht

offerte aanvragenOpslag in Zwijndrecht Huren

Wilt u een opslag huren? Bij Easybox bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over meerdere vestigingen in het hele land. Ook als u in de regio rond Zwijndrecht woont kunt u bij ons terecht. In onze vestiging in Zwijndrecht kunt u gebruik maken van verschillende aanbiedingen en kunt u korting krijgen op de huurprijs als u van plan bent om voor langere tijd een ruimte te huren.


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Aanhef*
Naam*
Telefoon* E-mailadres*
Vestiging* Soort box
Verwachte Huurtijd? Eventuele opmerking?
     
Aanhef*
Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Vestiging*
Soort box
Verwachte Huurtijd?
Eventuele opmerking?


Laatste klant reviews

Auteur: Berry
Review geplaatst op: 04 november 2018
Onderwerp: Zwijndrecht
Beoordeeld met:

Prima ruimtes en prima service.

Auteur: Adi de Haan
Review geplaatst op: 22 september 2018
Onderwerp: Zwijndrecht
Beoordeeld met:

Easybox Zwijndrecht krijgt van mij 5/5 sterren als het 10/10 sterren kon zijn kregen ze die van mij zeker ook.rnMaar wat is het daar prettig om ruimte te huren, het is er mooi en schoon goed bereikbaar en toegankelijk en…

Auteur: Emma
Review geplaatst op:
Onderwerp: Zwijndrecht
Beoordeeld met:

ben erg te spreken over de vriendelijke service, geen gepush om iets te verkopen maar relaxed contact en mooie prijzen

Inrichting van de opslag in Zwijndrecht

Wilt u gebruik maken van een tijdelijke opslag? Ook in Zwijndrecht beschikt Easybox over verschillende soorten ruimtes. De formaten van de ruimtes variëren van een tot vijftig vierkante meter. Zo beschikken wij dus altijd over een ruimte die bij u en uw behoeften past! U kunt tevens eventueel gebruik maken van archiefrekken. Deze kunnen u helpen om een goed overzicht te krijgen van de spullen die u tijdelijk bij ons op wilt slaan.

De units zijn daarbij te allen tijde droog; er kan geen vocht naar binnen komen. Ook kunt u verwarmde ruimtes huren als u deze nodig heeft. Onze ruimtes zijn altijd stofvrij. Als u specifieke wensen heeft met betrekking tot de grootte of inrichting van de ruimtes dan kunt u dit altijd bij ons aangeven. Spreek gewoon een medewerker aan, of stuur ons een mail!


Bereikbaarheid van de opslag in Zwijndrecht

De ruimtes in Zwijndrecht zijn erg goed bereikbaar via het openbaar vervoer of met de auto. Zo is de opslag niet enkel goed bereikbaar voor mensen die in Zwijndrecht wonen, maar ook voor mensen die uit de omgeving van Zwijndrecht komen. De locatie bevindt zich direct naast de snelweg waardoor u makkelijk vanuit alle plekken bij de ruimtes kunt komen.

Naast de opslagruimtes in Zwijndrecht, zijn er bij Easybox nog enkele garageboxen beschikbaar in de omgeving van Zwijndrecht. Als u interesse heeft in deze ruimtes dan kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.


Toegang en veiligheid in de omgeving van Zwijndrecht

De ruimtes van Easybox zijn goed beveiligd en worden continu bewaakt. De receptie is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Hier kunt u ook terecht als u vragen of opmerkingen heeft over de ruimtes. Dit betekent niet dat u gebonden bent aan deze tijden. De opslag is elke dag toegankelijk van 06.00 en 23.00 uur. U kunt dus vrijwel altijd bij uw spullen. U ontvangt van ons een persoonlijke pincode waarmee u toegang verkrijgt. Op deze manier kan alleen u bij uw box.

Lees meer klant beoordelingen voor Easybox Zwijndrecht

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorgaat op deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies en bent u akkoord met ons privacy beleid.