Vragen of meer informatie?

Volg ons op:

Een opslagruimte huren voor welke prijzen?

Een opslagruimte huren tegen welke prijzen?

Bij Easybox opslagruimte huren prijzen  in Gorinchem? Een goede vraag waarbij wij helaas niet direct een antwoord hebben klaarliggen. Dit heeft verschillende redenen. Elke klant verkeert in een andere situatie, waarbij elk uniek ‘vraagstuk’ een uniek antwoord vanuit ons vereist. De één heeft een kleine ruimte nodig waarbij de opslagbox vochtvrij moet zijn, de andere heeft een kleine ruimte nodig voor een kortere periode. Dit maakt het lastig voor ons om een standaard tarief te kunnen hanteren. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan om de prijs te achterhalen die voor u van toepassing is.

Verschil in prijzen

Een goedkope opslagruimte huren bij Easybox is goed mogelijk. Dit hangt echter wel van een aantal factoren af. Hoe groter de ruimte, des te hoger de kosten per maand zullen uitvallen. Wanneer u echter voor een langere periode bij ons huurt, kunnen wij scherpere prijzen aanbieden dan wanneer u voor een korte periode klant bij ons zult zijn. Wilt u een goedkope opslagruimte huren, dan raden wij u aan om contact op te nemen met een van onze collega’s via: 078 6 120 110.

De voordelen van huren bij Easybox

Wilt u een opslagruimte huren tegen scherpe prijzen, dan bent u bij Easybox aan het juiste adres. Door bij ons te huren, kunt u gebruik maken van het volgende en al de voordelen die hier aan verbonden zijn ervaren.

  • In elke locatie kunt u gebruik maken van onze transportmiddelen om te voorkomen dat u met rugklachten naar huis gaat. Zo kunt u makkelijk uw spullen van en naar de auto brengen met bijvoorbeeld een steekwagen.
  • Easybox vestigingen zijn 7 dagen in de week geopend tussen 06:00 en 23:00 uur. U heeft in dit tijdslot vrije toegang middels uw persoonlijke toegangscode. Zo kunt u ook prima naast kantoortijden nog bij uw spullen terecht.
  • Mocht het voorkomen dat u zo snel mogelijk uw spullen weer in gebruik wilt nemen, door verschillende redenen, dan is dat geen enkel probleem. Easybox hanteert een opzegtermijn vanaf 14 dagen. Vraag ons voor meer informatie.
  • Dat u bij ons opslagruimte kunt huren tegen scherpe prijzen, betekent niet dat wij op bepaalde aspecten zullen minderen in de kwaliteit van onze diensten. Uw ervaring en de veiligheid van uw spullen staan bij ons hoog in het vaandel. Zo voldoet Easybox bijvoorbeeld aan de hoge eisen die verzekeraars stellen aan bedrijven gelijk aan dat van ons op het gebied van brand- en inbraak eisen.

Een opslagruimte huren tegen goede prijzen? Bij Easybox kan het. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op!

Snel een offerte nodig?

Vul onderstaand formulier in